Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni glumac

Brad Pitt prošli tjedan posjetio Hrvatsku zbog izgradnje luksuznog resorta

Brad Pitt
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
13.09.2017.
u 23:21

Glumac je bio u pratnji hrvatskog arhitekta Nikole Bašića koji radi na projektu koji uključuje izgradnju luksuznog hotela, terena za golf, restorana i trgovina.

Slavni hollywoodski glumac Brad Pitt prošlog je tjedna bio u Hrvatskoj zbog izgradnje resorta u Zablaću, piše Harpers Bazaar

Glumac je bio u pratnji hrvatskog arhitekta Nikole Bašića koji radi na projektu u sklopu kojeg bi se trebao izgraditi luksuzni hotel, teren za golf, restorani i trgovine.

Projekt težak 1,5 milijardi dolara 

Britanski Telegraph piše da se cijeli projekt procjenjuje na oko 1,5 milijardi dolara. Arhitekt Nikola Bašić poznat je po projektu izgradnje svjetski poznate atrakcije, zadarskih Morskih orgulja. 

Još nije poznato kada bi cijeli projekt izgradnje resorta u Zablaću trebao biti završen, dok britanski mediji pišu da je švicarski investicijski fond TFI Holding već u njega uložio oko 70 milijuna dolara.  

 

Komentara 26

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:15 14.09.2017.

Tipicno, eto razlog zasto ne napredujemo. Ima previse pljuvaca svega novoga. Umjesto da forsiramo takve projekte jer donose posla i gradjevinarima i sobaricama i tehnickom osoblju... ustvari na stotine ljudi dobije poso. Ali nevalja. Da covjek dodje i odplati sve nase dugove, opet se nadju pametnjalkovici koji ogovaraju i sjecaju se kako je Juga bila dicna ponosna i pravedna naspram sada.

TO
tolitol
09:47 14.09.2017.

Jako lijepa vijest. Što više ekonomske aktivnosti, to bolje. Još kad bi se opametili i ovakve uvjete omogućili u drugim sektorima ekonomije. Preskup nam je sad javni sektor za konkurentnost. To moramo riješiti inače će nam gospodarski rast uvijek biti manji od ostalih zemalja srednje i istočne Europe. A rezultat će biti da ćemo zaostajati.

DU
Deleted user
23:46 13.09.2017.

Nikola Bašić? To bu bilo lijepo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije