Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicionalni blagdani

Iva Mihalić i Ornela Vištica otkrile kako se pripremaju za Božić

Ornela i Iva
Foto: Pixsell kolaž
1/8
24.12.2014.
u 10:30

Blagdansko raspoloženje posebno veseli glumice koje Božić slave uz obitelj i neizostavna blagdanska jela – bakalar i domaću sarmu

Poznata lica domaćih sapunica s nestrpljenjem očekuju blagdane koji nam kucaju na vrata. Kako se pripremaju za Božić, koji su im najdraži blagdanski rituali i u kojim gurmanskim specijalitetima najradije uživaju, otkrile su nam glumice Iva Mihalić i Ornela Vištica.

– Kad mi netko spomene Božić, prvo što mi padne napamet je zajedništvo, obitelj, prijatelji i dragocjeno vrijeme koje mogu provesti s njima – priča Iva kojoj je najposebniji božićni događaj okupljanje oko blagdanskog stola na kojem se uvijek nađe bakalar.

– Uglavnom ga pripremaju ili mama ili baka. Uvijek nas iznenade nekom novom verzijom – otkriva lijepa Zagrepčanka. 

Blagdanski stol u krugu obitelji veseli i Ornelu koja ovih dana bezbrižno uživa u blagdanskim specijalitetima. 

– Priuštim si par kilograma. Zašto ne? Sve bude tako ukusno i lijepo. Ali ipak mi je najdraža mamina sarma s domaćim kupusom – sa smiješkom otkriva  Ornela.
Osim hrane, rođenu Mostarku posebno vesele i božićne pjesme koje nakon ručka zapjeva sa svojim najmilijima. 

Božić u njezinoj obitelji oduvijek se slavi na tradicionalan način. – Uvijek se sjetim obilježavanja Božića na selu kod bake. Vrlo tradicionalno. I danas slavimo Božić jednako kao i prije. Običaji su isti i nastojimo ih sačuvati, baš onako kako su nas učili stariji od nas – otkriva Ornela. Svoje božićno drvce ukrašava šarenim i raznobojnim ukrasima jer ju neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo i stare ukrase kojima je njezina baka kitila božićnu jelku.

Izdvojiti najljepši Božić Ivi i Orneli bilo je teško, no ipak Iva nam je otkrila onaj naj(ne)posebniji.
– Bilo je to za Božić kada sam shvatila da su moji roditelji "Djed Mraz". Sada mi je to draga i smiješna uspomena – kaže simpatična glumica.

>>Ornela Vištica ljubi Igora Zelića sa seta serije?

>>Golotinja na filmu i ženski poljubac više nisu tabu, već samo uspješno podižu tiražu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije