Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znala tko je

Bosanskohercegovački reprezentativac suprugu upoznao na najneobičniji način

nicolle begovic
Foto: Instagram
30.12.2014.
u 09:25

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Asmir Begović upoznao je svoju suprugu Nicolle prije osam godina u čudnim okolnostima

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Asmir Begović upoznao je svoju suprugu Nicolle prije osam godina pod čudnim okolnostima.

Ona je za Mirror otkrila kako je, tijekom izlaska u jednom klubu u Portsmouthu, upala u tučnjavu iz koje ju je izvukao Begović. Dogodilo se to 2006. godine, a otad su nerazdvojni. Iako se dvoumila hoće li uopće izaći te večeri s društvom, kaže da je sretna jer inače nikad ne bi upoznala muža.

– Asmir mi je rekao da se želio upoznati sa mnom te da mu je tuča poslužila kao odličan razlog da mi priđe. Nisam znala tko je on, ali sam saznala na internetu, kada sam došla kući, da je golman Portsmoutha – rekla je Nicolle. Svojoj majci odmah je rekla da se zaljubila.

>>Nećeš 'razbojniče'! Begović iznio Nigerijca koji je htio krasti vrijeme

>>Hrvati među najbrojnijim Europljanima u Premier ligi

Komentara 2

VN
vratite nam posavinu
12:41 30.12.2014.

Asmir i Nicolle,puno srece u Novoj Godini i citava Bosna na vas je ponosna

KR
krtica
20:07 30.12.2014.

Bosanskohercegovacki reprezentativac....? Hmmmmmm..... sigurno sarajstanski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije