Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek drugačija

Borna oduševila, pogledajte kakvu je modnu kombinaciju napravila od toalet papira

Foto: Instagram
1/9
22.10.2020.
u 19:25

Važno da nema oskudice WC papira! - napisala je Borna Kotromanić uz fotografiju na kojoj je odjevena samo u toalet papir.

Borna Kotromanić ima genijalan pristup modi i zna kako biti drugačija od drugih i svako njezino pojavljivanje u javnosti daje dobar materijal modnim kritičarima koji joj teško pronalaze zamjerke. Njezina nova modna kombinacija koju je objavila na Instagramu donijela joj je pohvale pratitelja koje je oduševila ovom kreativnom i neobičnom idejom. Naime, Borna se fotografirala odjevena u rolu toalet papira.

- Važno da nema oskudice WC papira! - napisala je. Njezina modna kreacija pozdravljena je s brojnim komplimentima među kojima joj je jedna pratiteljica napisala: Znači postoje žene koje se obuku u zewa papir i izgledaju odlično. Nisu uvijek svi njezini pratitelji oduševljeni kombinacijama koje bira i na njezinom profilu na Instagramu bude i dosta kritika, ali Borna se ne obazire previše na to je nedavno za Story rekla:

- Naravno da ljubomore i malograđanštine uvijek ima, no mene zabavlja kada isplivaju na vidjelo i tu imam pionirsku ulogu da pomičem granice onoga što je prihvatljivo, a što ne. Ponosno nosim trendove prije trenda, i s obzirom na dugi životni vijek, u koji vjerujem, sjajno se zabavljam u svojoj zreloj mladosti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:54 22.10.2020.

Ono sto bi rekli... besposlen pop i jarice krsti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije