Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržali glazbenicu

Borna na promociju Domenicina albuma došla u korzetu, a Rađa u neobičnom izdanju

Foto: Bojan Zibar
1/29
10.12.2019.
u 18:43

Na promociji prvog albuma vesele Velolučanke Domenice pojavili su se brojni poznati kako bi ju podržali.

Pjevačica čija je pozitivna energija u najkraćem roku oduševila publiku, gotovo jednakom brzinom kojom su to isto učinili i njezini hitovi, mlada je i talentirana Velolučanka Domenica.

Otkako se pojavila na hrvatskoj glazbenoj sceni, debitantskim singlom 'Kad sam s tobom', svaka njezina sljedeća pjesma polučila je sve veći uspjeh, o čemu svjedoči podatak kako u ovom trenutku broj YouTube pregleda njezinih pjesama prelazi čak 20 milijuna.

Slavko Sobin, Domenica i Luka Nižetić
Foto: Bojan Zibar

Iza nje su sada već brojni nastupi, kao i nagrade, od kojih se posebno ističe Grand Prix prošlogodišnjeg izdanja Splitskog festivala. A od nedavno, iza Domenice je i prvi glazbeni album pod nazivom 'Ćiribu Ćiriba', koji je jučer i službeno predstavljen u novootvorenom zagrebačkom klubu 'Mint club & more'.

Domenica
Foto: Bojan Zibar

'Manje je više', 'Pišem na tebe', 'Ćiribu Ćiriba', 'Kad sam s tobom', 'Mi protiv nas', 'Nema te svit', 'Vidi se iz aviona', 'Indigo', 'Ljubavna limunada', 'Baš, baš', 'Ne vidim, ne čujem' – nazivi su pjesama s albuma, od kojih su se neke odavno uvukle publici pod kožu, dok će one novije, premijerno predstavljene na albumu, zasigurno to isto vrlo brzo učiniti. Sve pjesme nastale su u suradnji s autorima Vjekoslavom, Tončijem i Ivanom Huljićem.

1/29

''Preuzbuđena sam što je izašao moj prvi album, napokon je sav (naš) rad i trud izdan u fizičkom obliku. Zaokružili smo priču s 11 pjesama, od toga je 9 singlova već bilo izdano. Iako ljudi ne gledaju na albume kao nekad, ja sam ona generacija koja je odrasla na CD-ima i kazetama pa mi zbog toga to puno znači…'' – izjavila je Domenica.

Foto: Bojan Zibar

Izlazak albuma prvijenca svojim su dolaskom podržali i brojni Domenicini prijatelji i kolege, među kojima i Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Borna Kotromanić, Dalibor Petko, grupa Pravila igre, Ivan Vukušić, Zsa Zsa, Nika Turković, Matija Cvek, Hana i Ivan Huljić, Uršula Tolj, Elizabeta Brodić te brojni drugi gosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije