Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morske delicije

Bon Jovi pozirao s našim golmanom u poznatom restoranu u Zadru

Foto: Instagram Screenshot/Grgo Jelavić/PIXSELL
1/8
29.06.2019.
u 12:29

Tijekom tjedna na 60-metarskoj jahti "Rarity" Jon Bon Jovi doplovio je u hrvatsko more sa svojom obitelji. Malo je reći da uživaju u kupanju i sunčanju, a kad se časte na meniju su hrvatski riblji specijaliteti.

Ovo mu nije prvi put da posjećuje hrvatsku obalu. Roker Jon Bon Jovi već je ovdje bio 2011. godine, a ovog puta morske destinacije su mu Cavtat, Korčula, Dubrovnik, Hvar i Zadar.

Pjevač je sinoć viđen kako šeće Zadrom, a tamo je odlučio posjetiti restoran "Niko" koji je često odredište brojnih zvijezda. U tom trenutku u resotranu su se našli i vratar Hajduka Josip Posavec i njegova zaručnica Iva Zajec.

- Jedan od najvećih. Bila mi je čast sresti te - napisao je Josip ispod fotografije na Instagramu, a njegova zaručnica Iva za 24 sata je opisala susret s Bon Jovijem.

- Došao je u restoran poslije nas, a fotografirali smo se kad je odlazio. Svi su ga tražili fotografiju: od osoblja do gostiju, on je spremno pozirao i nije mu bio problem fotografirati se sa svima. Jako je simpatičan, pružio nam je ruku i upoznali smo se, nismo ništa drugo posebno pričali - rekla je i pritom dodala da je za pjevačevim stolom bilo desetak ljudi, među kojima su bili njegovi osobni zađtitari i u restoranu su se zadržali otprilike dva sata.

Obitelj rokera ne skriva da gušta u godišnjem odmoru na našoj obali, a čestim Instagram objavama to do znanja daje njegov sin Jacob kojem se Hrvatska toliko svidjela da na Instagramu tvrdi da je Hrvat.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
SamoMalo
13:44 29.06.2019.

taj golman je poznat ko i autor clanka, pa se potpisuje pod VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije