Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro tata

Bojan Navojec čeka dijete s beogradskom glumicom H. Popović

bojan navojec
Foto: pixsell
1/3
15.11.2011.
u 08:59

Hristina i Bojan zbližili su se na snimanju gej filma ''Parada'' srpskog redatelja Srđana Dragojevića.

Poznati zagrebački glumac Bojan Navojec (35)  i njegova djevojka,  lijepa beogradska glumica Hristina Popović (29) uskoro će postati roditelji, piše Extra. Poznata srpska glumica u ranom je stadiju trudnoće zbog čega Bojan ne želi komentirati sretnu vijest.

Navojec je  kazao da je trudnoća rizična pa ne želi davati nikakve izjave sve dok se beba ne rodi. Par još nije donio ni odluku o tome hoće li se Bojan sad preseliti u Srbiju ili će njegova draga doći u Zagreb. Bojan i Hristina zbližili su se na snimanju gej filma ''Parada'' redatelja Srđana Dragojevića u kojem glume Bojanov brat Goran i Vedran Mlikota. Premijera filma bila je 31. listopada u beogradskom Sava centru.

Komentara 1

DO
doktorica
16:27 15.11.2011.

koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije