Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali što se nisu upoznali

Bojan Glavašević o Balaševiću: Bio je uz moju generaciju kad nam je bio najpotrebniji

Zagreb: Bojan Glavašević o razlozima napuštanja SDP-a
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
19.02.2021.
u 20:00

Saborski zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru je napisao objavu koju je posvetio preminulom glazbeniku Đorđu Balaševiću.

Svojom glazbom Đorđe Balašević obilježio je odrastanje brojnih generacija koje će ga kroz njegovu glazbu pamtiti još dugo. Jedan od njih je i saborski zastupnik Bojan Glavašević koji se na svom Twitter profilu oprostio od glazbenika koji je preminuo u 68. godini. 

- Neka ti je laka zemlja, Đole. Bio si ljudina. Bio je uz moju generaciju kad nam je bio najpotrebniji. Naučio nas je da ne mrzimo, da budemo hrabri, da se smijemo i kad je teško, da plačemo kad nam je potrebno, da se ponosimo našom ravnicom i našim Dunavom. Bio je glas razuma u vremenu koje je razum napustilo u potpunosti - napisao je u svojoj objavi Glavašević te nastavio:

- Naučio nas je da devedesetima kažemo da konačno više odje*u od nas. Pomogao nam je da ozdravimo nakon rata. Bio je dio moje male prognaničke ekipe uz svaku logorsku vatricu, svaki put kad bi netko uzeo gitaru u ruke. Neću prežaliti što mu nisam imao priliku stisnuti ruku - zaključio je. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije