Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez nade u oporavak

Kćer Whitney Houston obitelj planira prevesti u obiteljsku kuću kako bi preminula u miru

Whintey i Bobbi Kristina
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
15.06.2015.
u 18:44

Kćer pokojne pjevačice Whitney Houston obitelj planira prevesti u obiteljsku kuću kako bi dostojanstveno preminula okružena slikama svoje majke. Njezin otac Bobby Brown protivi se toj odluci

Kći pokojne pjevačice Whitney Houston, Bobbi Kristina, koja od kraja siječnja vodi bitku za život, uskoro će iz bolnice biti prebačena u obiteljsku kuću kako bi preminula u miru, prenosi Daily Mail.

Prije četiri mjeseca njezino je tijelo u kadi u gotovo beživotnom stanju pronašao njezin partner Nick Gordon, a nesretna se Bobbi od tada nalazi u komi.

S obzirom na to da je njezino zdravstveno stanje nepromijenjeno, obitelj Bobbi Kristine izgubila je svaku nadu u oporavak. Svoju miljenicu obitelj Houston zbog toga planira prevesti u kuću u kojoj je nesretna 22-godišnjakinja živjela s majkom kako bi svoje posljednje trenutke provela okružena slikama svoje majke s kojom je bila jako vezana.

Njezin otac Bobby Brown protivi se tome. - Ako postoji i minimalna šansa za njezin oporavak, Bobby neće dopustiti da se njegovu kćer skine s aparata za održavanje na životu - kazao je izvor blizak glazbeniku.

Hoće li Bobbi biti prebačena u svoj dom ili ne, ovisi isključivo o dogovoru između njezina oca Bobbyja i brata njezine majke Garyju Houstonu s obzirom na to da oni dijele skrbništvo nad mladom glazbenicom.

>>Bobbi Kristina probudila se iz kome?

>>Bobbi Kristina Brown željela prekinuti vezu s Nickom Gordonom

Foto: Alcatel

Komentara 1

WA
waltercronk
21:33 15.06.2015.

Kćer Whitney Houston obitelj planira prevesti u obiteljsku kuću kako bi preminula u miru Obitelj planira kćer WH prevesti u... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije