Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematična

Bobbi Kristina pije i drogira se, obitelj strahuje za njezin život

bobbi kristina
Twitter
10.02.2013.
u 14:22

Kćer pokojne dive Whitney Houston ponašanjem je zabrinula i prijatelje i rodbinu. Ulazeći nedavno u svoj auto, grlila se i ljubila s Nickom. Na parkingu trgovačkog centra u Atlanti dijelili su i sumnjivi smotuljak

Bobbi Kristina, kći pokojne Whitney Houston, opet je u nevoljama. Sa zaručnikom Nickom okrenula se drogi i alkoholu. Više ne komunicira s ocem Bobbyjem Brownom, a baki Cissy Houston okrenula je leđa zbog knjige koju je napisala o Whitney.

Zbog sve snažnije sklonosti opijatima čak i na javnim mjestima, za njezinu su budućnost zabrinuti svi prijatelji i rodbina.

Svećenik i blizak prijatelj obitelji Jerome Bell, koji je Whitney poznavao i prije nego što je postala slavna, otkrio je da se i te kako boji za život njezine kćeri.

– Kad imate toliko godina i odvojeni ste od obitelji, mnogo toga lošeg može vam se dogoditi. Brine me Bobbin stav.

Čim ne poštuje svoju baku i ostale članove svoje obitelji, ide u pogrešnom smjeru – rekao je svećenik Jerome te dodao da ipak nije ona sama kriva što je postala takva.

– Ljudi ponekad mogu iskoristiti vašu tugu i zbunjenost. Ona je u jako osjetljivoj dobi – rekao je svećenik te dodao kako cijela njezina obitelj tuguje te da bi se baš zato svi trebali zbližiti.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:34 11.02.2013.

Uvijek mi je bilo smiješno kad se roditelji čude zašto im dijete puši a oni su oboje pušači, ........stvarno čudno , zar ne?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije