Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boba Živojinović

U pohodu na hrvatsku metropolu: Brenin muž se rasplesao u centru Zagreba

Dobra zabava u klubu H20
Foto: H2O
1/4
12.11.2016.
u 11:25

Uz njega su podij kluba H20 između ostalih okupirali i voditelji Dalibor Petko i Hana Hadžiavdagić-Tabaković, te Ivan Šarić, koji se opustio nakon stand-up nastupa u Lisinskom.

Mnogi poznati Hrvati vikendom izlaze u Beograd, koji slovi kao jedan od najboljih europskih gradova za noćni život. No, u posljednje vrijeme se u Zagrebu sve više viđa i poznatih ljudi iz susjedne države, koji pohode zagrebačke noćne klubove.

Sinoć se tako u klubu H20 zabavljao i Slobodan Boba Živojinović, nekadašnji najbolji tenisač bivše države, poznat i kao suprug Lepe Brene.

Boba se rasplesao na hitove domaće i strane glazbe, a društvo mu je pravilo nekoliko prijatelja. Uz njega su podij kluba H20 između ostalih okupirali i voditelji Dalibor Petko i Hana Hadžiavdagić-Tabaković, te Ivan Šarić, koji se opustio nakon stand-up nastupa u Lisinskom.

>>Boba Živojinović uživao na partyju na Zrću

Komentara 1

PO
pobjednik95
12:48 12.11.2016.

fascinantno & impresivno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije