Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio dušu

Bob Geldof: Kad me Paula ostavila, zamrzio sam sve žene!

bob geldof
Foto: pixsell
1/3
06.06.2011.
u 11:36

Britanski glazbenik progovorio je o najbolnijem razdoblju u svom životu kad ga je prije 16 godina ostavila supruga Paula Yates zbog frontmena INXS-a Michaela Hutchencea

Trebalo je skoro petnaest godina da britanski glazbenik Bog Geldof preboli svoj propali brak s bivšom suprugom Paulom Yates, koja je prije deset godina tragično preminula do prekomjerne doze heroina. Fatalna plavuša i televizijska voditeljica Boba je ostavila zbog australskog rokera Michaela Hutchencea s kojim ima danas 13-godišnju kćer Tiger Lily. O boli koju je proživio kad ga je Paula ostavila Bob je progovorio tek nedavno na glazbenom The Hay festivalu,

- Kad me Paula ostavila, bio sam uništen čovjek. Nisam nikako mogao prebroditi njen gubitak, nadjačati tu bol koja me potpuno obuzela. Mislio sam da to neću preživjeti. Počeo sam mrziti sve žene, niti jednoj nisam vjerovao, kaže Geldof koji je nakon Pauline smrti usvojio njenu kćer Tiger Lily jer se Hutchence objesio u Sidneyu 1998.

Ipak, u izlasku iz pakla pomogla mu je lijepa francuska slikarica Jeanne Marine s kojom je u vezi skoro petnaest godina.

- Ona me emocionalno transformirala, priznao je 56-godišnji Geldof.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije