Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14. ožujka

Bliži se dodjela Grammyja! Zna se tko će sve nastupiti, ali i kako će izgledati glazbeni spektakl

Foto: PA/Pixsell
1/4
08.03.2021.
u 11:45

Ceremonija će biti emitirana na CBS-u od 20 sati, a voditelj će biti komičar Trevor Noah.

Dodjela nagrada Grammy za najbolja glazbena ostvarenja ove je godine odgođena za 14. ožujka, a u nedjelju navečer objavljen je popis izvođača koji će nastupiti na ceremoniji. Među njima su zvijezde poput Harryja Stylesa, Taylor Swift, Due Lipe te korejske grupe BTS, piše New York Post.

Svečanost dodjele nagrada prvobitno je planirana za 31. siječnja, no zbog porasta broja novozaraženih koronavirusom u Los Angelesu odgođena je za 14. ožujka.

Ceremonija će biti emitirana na CBS-u od 20 sati, a voditelj će biti komičar Trevor Noah.   

Foto: Reuters/Pixsell

Ovogodišnje izdanje dodjele prestižnih glazbenih nagrada održat će se "u i u blizini" Kongresnog centra u Los Angelesu, u skladu sa strogim covid protokolom. Broj prisutnih bit će ograničen na izvođače, nominirane i manji broj gostiju.

"Umjetnici će se okupiti, premda ipak na sigurnoj razdaljini, da bi slušali glazbu kao zajednica i slavili glazbu koja nas sve ujedinjuje", stoji u najavi događaja.

Na dodjeli će među ostalima nastupiti sljedeći izvođači: Bad Bunny, Black Pumas, Cardi B, BTS, Brandi Carlile, DaBaby, Doja Cat, Billie Eilish, Mickey Guyton, Haim, Brittany Howard, Miranda Lambert, Lil Baby, Dua Lipa, Chris Martin, John Mayer, Megan Thee Stallion, Maren Morris, Post Malone, Roddy Ricch, Harry Styles i Taylor Swift.

Dua Lipa, Roddy Ricch i Taylor Swift su također nominirani za nagrade, svaki u po šest kategorija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije