Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLANKA VLAŠIĆ

Blanka Vlašić: Kad trebam savjete o seksu, pitam tatu!

blanka vlašić
pixsell
08.06.2010.
u 09:42

Najbolja svjetska skakačica uvis objasnila je kako u njenoj obitelji nema zabranjenih tema, pa je tatu nekoliko puta pitala za savjet o seksu, a i s mamom razgovara o svojim ljubavnim vezama.

Naša najbolja, a usuđujemo se reći i najatraktivnija sportašica Blanka Vlašić, skokom u vis obara nebeske visine. No kad je njezin privatni život posrijedi, 26-godišnja Splićanka čvrsto stoji na zemlji i informacije o tome vješto skriva.

On je najbolje poznaje

Tako primjerice nikad nije otkrila ni zašto je prekinula ljubavnu vezu s Vinkovčaninom Antonijem Ergotićem s kojim je već bila dijelila i stan. No za jedan domaći mjesečnik Blanka je otkrila inače neobično intimnu sitnicu vezanu uz njezina oca Joška Vlašića:

“Oca sam dvaput pitala za neke savjete u vezi sa seksom. Trebao mi je muški savjet, a tko će mi to bolje objasniti od onoga tko me najbolje poznaje? Otac me saslušao posve normalno i objasnio mi što me zanimalo. No o svojim vezama ipak više razgovaram s majkom.”

Kako i ne bi pitala tatu kad je on najzaslužnija osoba za ono što ona danas jest i čovjek koji joj je od prvog dana bio trener i vinuo je u sport u kojem će njezino ime zauvijek ostati zapisano.

I filmski savjetnici

Kad je već riječ o poznatim osobama koje o svojim seksualnim problemima ili vezama razgovaraju s roditeljima, Blanka nipošto nije osamljena. Primjerice, glumica Kate Hudson (31) oduvijek priča o svojoj spolnosti s majkom, glumicom Goldie Hawn. A pričala joj je i o svojim seksi igricama s Alexom Rodriguezom. I Rupert Grint (22), zvijezda filma o Harryju Potteru, s roditeljima je gledao snimku svojeg “odnosa” u filmu “Cherrybomb” i od tada su mu oni glavni savjetnici za filmski, ali i stvarni ljubavni život.

Komentara 6

MA
maxknut
17:29 08.06.2010.

Blanka se prosipa na ovakvim glupostima.

OS
ostrogot
12:12 08.06.2010.

he,he

KA
kakitaki33
13:54 08.06.2010.

uvo je usamljeni slucaj u cijeloj hrvatskoj, kod nas doma mame bjeze od seksa i skrivaju ga kak kaca noge, a ne da bi objasnili sinu ili kceri kads e smije a kad ne smije seksat, odnosno sa ili bez kondoma, u tome opet prednjace hrvatice iz bosne, zakaj bosne, zato kaj su tamo u 90% slucajeva sve pobjegle od doma, preseljile se kod decka, pa upravo radi toga kaj nisu znale kad smije podmazat postale su trude, poslije par godina kad dodju djeca-onda se idu mirit kod njezinh roditelje, njihova djeca rade isto bez obzira gdje: hrvatska, europa, amerika, bravo blanka a bravo i roditeljiali nazalost posljednji ste mohonikanci u hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije