Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni domaći par

Blagdane ćemo provesti s obitelji i jedva čekamo da nam stigne beba

Foto: Promo
1/9
08.12.2019.
u 21:44

Za 2019. nisam imala želja i onda mi je ona donijela najljepši poklon. Neka bude sve ovako kako je, privatno i poslovno, kaže Franka Batelić

Uoči božićnih blagdana Franka Batelić objavila je toplu i emotivnu pjesmu “Samo s tobom meni Božić je”.


 

– “Samo s tobom meni Božić je” topla je, nježna, prava božićna pjesma čije me note i melodija neodoljivo podsjećaju na stare božićne evergreene i baš mi je zato toliko posebna. Presretna sam kako ju je publika prihvatila i nadam se da će njezina poruka ući u blagdanska raspoloženja u svakom domu i ispuniti ga toplinom. Sretna sam jer je pjesma vrlo brzo ušla u top 5 pjesama na YouTube trendingu – zadovoljno nam kaže Franka.

Ponosna je i na cijeli glazbeni tim koji je svirao na pjesmi, a u njemu su Igor Geržina, Ante Gelo, Borna Šercar, Zvonimir Šestak, Branimir Mihaljević, Matej Mihaljević, Petar Ruk, Kristina Knežević i Janko Franković. Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Željko Pavičić. Franka i njezin suprug Vedran Ćorluka u slatkom su iščekivanju prinove i za razliku od prijašnjih godina, ove blagdane neće otputovati u inozemstvo.

– Zadnjih nekoliko godina blagdane smo provodili na putu, ali ove godine imamo važniji zadatak. Bit ćemo s obitelji i neizmjerno se tome veselim. Kod nas je uvijek nona ta koja se brine o hrani i blagdanskom stolu, to joj nitko ne može oduzeti niti joj u tome parirati. Njezini su recepti savršeni! Što se tiče ukrašavanja kuće i bora, tu smo nekako svi podijeljeni, a meni je poseban gušt kititi bor. To su te male stvari koje blagdane čine posebnima. Uz božićnu glazbu i toplinu doma – kaže Franka dodajući da će joj obitelj iz Istre doći u Zagreb.

Zajedništvo, ljubav, obitelj, dom i zahvalnost stvari su koje pjevačicu najviše raduju u ovo blagdansko vrijeme, a na pitanje s kakvim će željama ući u 2020., kaže:

– Za 2019. nisam imala želja i onda mi je ona donijela najljepši poklon. Neka bude sve ovako kako je, privatno i poslovno. Sreće, zdravlja, ljubavi, puno plesa, smijeha i dobre nove glazbe. Jedva čekamo da stigne beba i sve će se nakon toga posložiti. Ne planiram previše, život me uvijek usmjeri i pokaže put.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije