Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Bjelovarčani s Nedom Ukraden uglas pjevali njezine hitove

neda (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/8
28.05.2011.
u 16:41

Neda dobro pamti sve svoje nastupe pa se tako rado prisjetila lanjskog nastupa na Terezijani, ali i onog iz 1987. kada je nastupila u restoranu Šljukingon.

Vitalna i energična poput Tine Turner, Neda Ukraden još se jednom pokazala pravom profesionalkom jer je bez trunke umora zabavljala Bjelovarčane do kasnih noćnih ili bolje rečeno ranih jutarnjih sati u diskoteci Millennium.

Tom je prigodom među fanovima, koji s njom uglas pjevali njezine bezvremenske hitove, probudila duh starih vremena i opravdala epitet kraljice zabavne glazbe s prostora bivše Jugoslavije. Pokraj glasa Neda je plijenila i sjajnim izgledom jer kao i uvijek bila besprijekorna na stageu. Prvi dojam i komentari iz publike bili su vizualne prirode, jer nitko nije ostao ravndušan prema njezinoj sjajnoj formi i izgledu s kojim je ionako uvijek i svugdje osvajala simpatije.

Unatoč višesatnog nastupa, susretljiva i simpatična Neda nikog nije odbila za autogram, a usput je i popričala sa svojim obožavateljima, među kojima se izdvajala i vesela i rasplesana ekipa iz Čazme. U takvom dobrom i poticajnom ozračju Neda se prisjetila ranijih bjelovarskih nastupa.

- Upravo zbog vjerne publike pamtim svaki svoj nastup, pa tako u srcu nosim i one bjelovarske. Prije otprilike godinu dana nastupala sam na tradicionalnoj pučkoj manifestaciji Terezijani, a do tada me nije bilo pune 23 godine. Prije toga u Bjelovaru sam zadnji put nastupila 1987. godine u restoranu Šljukingon, i nakon toliko vremena, emocije ne jenjavaju i uvijek probude nove osjećaje, a koji mi otkrivaju spoznaju zašto pjevam – zbog predivne publike. Jer iznova je bilo neponovljivo – istaknula je Neda Ukraden dodavši da će se i ubuduće s veseljem odazvati novom pozivu iz Bjelovara.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maraton
17:06 28.05.2011.

Ova kavanska pivaćica žali za bivšon državon a s njom i svi oni koji je vole slušati.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:09 28.05.2011.

Usporedjivati Tinu Turner i Nedu Ukrade, za to treba nemati sluha.

OB
-obrisani-
17:28 28.05.2011.

ma gala koncert......izbrojao sam ih 12-toro sa konobarom ušla neda u keš........garant za veče 200 kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije