Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONA JE OZBILJNA

Bizarna tužba protiv princa Harryja: Lažni profil na društvenim mrežama izazvao pomutnju

Foto: PA/Pixsell
1/12
16.04.2021.
u 22:00

Visoki sud u Indiji zaprimio je tužbu odvjetnice Palwinder Kaur jer joj je, prema njenom vjerovanju, princ Harry obećao vjenčanje.

Indijska odvjetnica Palwinder Kaur podnijela je tužbu protiv princa Harryja (36) na indijskom Visokom sudu u Haryani jer joj je preko društvenih mreža obećao da će je oženiti, piše Indian Express. Međutim, nije bila svjesna da se radi o lažnom profilu  i u svojoj ljutnji je od suda zahtijevala da se izda međunarodni nalog za Harryjevo uhićenje kako princ ne bi više odgađao svoje obećanje.

Nesuđena mladenka tražila je i da se piše njegovom ocu, princu Charlesu te da ga se obavijesti o njihovim zarukama. Palwinder tvrdi da se neko vrijeme dopisivala s princom i bila s njim u vezi na daljinu, ali da ga nikada nije vidjela uživo niti posjetila Ujedinjeno Kraljevstvo.

Sud je sve to odbacio objasnivši nesretnici da nije dokazala autentičnost prepiske, odnosno razgovor sa stvarnim princom te ju dalje upozorio na opasnosti lažnog predstavljanja na društvenim mrežama.

- Dobro je poznato kao činjenica da na različitim društvenim mrežama ima dosta lažnih profila, stoga se sud ne može osloniti na autentičnost tog razgovora. Izvjesno je da je ovaj takozvani princ Harry netko tko sjedi u kafiću nadomak Punjaba i zabavlja se na ovaj način - kazao je sudac Sangwan prilikom odbacivanja optužbi.

VIDEO Poznati su detalji sprovoda princa Philipa

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije