Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena rana od 4 cm

Bivšu natjecateljicu 'Farme' susjed je zbog smeća napao sjekirom

Foto: Nova TV
1/3
12.09.2019.
u 08:16

Susjed me napao s leđa jer sam mu rekla da si smeće baca u svoje dvorište a ne u moje. Naime, donio je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz, kaže Marija Prekodravac.

Mariju Prekodravac, bivšu natjecateljicu reality showa "Farma" Nove TV u utorak poslijepodne sjekirom je napao susjed. Na svom Facebook profilu Marija, koja je na "Farmi" bila 2015. godine, objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj se vide ozljede, a uz to je  napisala poruku svim prijateljima koji su zabrinuti za nju što se zapravo dogodilo.

– Susjed me napao s leđa jer sam mu rekla da si smeće baca u svoje dvorište, a ne u moje. Naime, donio je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz. Doista sam bila pristojna u pokušaju da se to eliminira. No dobila sam sjekirom. Mene ljudi jednostavno vole udarati i više se ne dvoume s čime će to učiniti – napisala je Marija. 

Kako prenose 24 sata, u liječničkom nalazu piše kako je Marija u bolnicu došla s otvorenom ranom veličine četiri centimetra. 

 

 

– Imam slabu orijentaciju, ruke mi drhte i osjećam se nervozno. Samo bih htjela biti u prostoriji u kojoj me nitko ništa ne pita. Najteže mi pada to što se uskoro moram vratiti na posao iako se ne osjećam spremna za to – izjavila je za 24 sata Marija.

Dodala je kako je  81-godišnji susjed, koji ju je s leđa napao sjekirom, poznaje cijeli život i potpuno joj je neprihvatljivo da se netko ovako ponaša zbog  problema koje je izazvalo bacanje smeća. Susjeda zbog napada sumnjiče za pokušaj ubojstva. 

Pogledajte gdje su i što danas rade pobjednici reality showova

Ključne riječi

Komentara 2

SV
sveznam1
08:34 12.09.2019.

nasillje je uzasno ..udariti nekoga sjekirom po glavi zbog smeca..

DU
Deleted user
09:02 12.09.2019.

To su ti stari, dobri, dobro odgojeni ljudi. Iz doba dok se djecu jos uopce odgajalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije