Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi na sebi

Bivšu natjecateljicu Farme pretukao dečko, a sada pokazala drastičnu promjenu

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/4
22.07.2019.
u 08:44

U Farmi se zaljubila i zaručila za bivšeg kandidata Tomislava Crnčevića, no njihova ljubav nije dugo trajala, prekinuli su odmah nakon što je show završio.

Bivša natjecateljice Farme, koja se u showu 2016. zaljubila te su ju mnogi prozvali "fatalnom'', Barbara Peterčić potpuno je promijenila imidž.

Na Facebooku je objavila fotku s crvenom kosom, a pratitelji su brzo pohvalili promjenu. 

Ispod objave je napisala ''Začini si život'', te dobila mnogo komplimenata na račun nove boje kose. 

Foto: Facebook/RTL

U Farmi se zaljubila i zaručila za bivšeg kandidata Tomislava Crnčevića, no njihova ljubav nije dugo trajala, prekinuli su odmah nakon što je show završio. U isto vrijeme se doznalo da je Barbara bila u vezi s dečkom koji ju je čekao vani, zbog čega je došlo do sukoba između njene i njegove obitelji. 

Ona je u povodu Međunarodnog dana nasilja nad ženama na društvenim mrežama otkrila da ju je bivši dečko pretukao, a pokazala je i fotografije ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ucjena
ucjena
09:46 22.07.2019.

Ma jel to ona bucka? ako ide na farmu idem i ja,

MA
marijaqwer
09:59 22.07.2019.

Vijesti iz bespuća novinarske neozbiljnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije