Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografiju

Bivšu Feminnemku zgrozio prizor u njezinom stubištu: 'Ovo je sramoćenje'

Foto: Instagram
1/6
29.11.2020.
u 11:33

Nika je u ulazu zatekla čudnu obavijest na oglasnoj ploči koja ju je neugodno iznenadila, a svoje je razočarenje odmah podijelila i s pratiteljima na Instagramu.

Pjevačica Nika Antolos i bivša članica grupe Feminnem ostala je razočarana nakon neočekivanog prizora u vlastitom stubištu. Naime, Nika je u ulazu zatekla čudnu obavijest na oglasnoj ploči koja ju je neugodno iznenadila, a svoje je razočarenje odmah podijelila i s pratiteljima na Instagramu.

1/6

"Od prije par dana ljudi su prvo na vratima, zatim na oglasnoj ploči obješeni jer nisu platiti račun/e za plin... Apsolutno javno lišeni dostojanstva ovako 'sramoćeni', to kažem u navodnicima jer nikakva sramota nije nemati, sramota je tek da se nemati izlaže javno, punim imenom i prezimenom svim prolaznicima u ovo nerealno teško vrijeme bez da se uzima u obzir zašto se nema... Je li tko obolio, izgubio posao, njima ne iskače kao pitanje, kakav god razlog bio, država je odlučila, neka odsad sami sjede u tom razlogu i to bez grijanja u prosincu. Korona? Imamo je, samo kod nas ta se pošast oduvijek zove Nečovječnost..", napisala je Nika.

"Užas", "Sramota", "Ovo je tužno i sramotno", "Javni zid srama", samo su neki od komentara zgroženih Nikinih pratitelja ispod objave.

Foto: Instagram

Inače, Niki je prije dvije godine dijagnosticirana multipla skleroza, a o svom stanju često obavještava pratitelje. U lipnju ove godine završila je na hitnoj, a tada je pomno opisala što se sve događalo kako bi upozorila na bolest koja uzima sve maha.

- Jučer je dan krenuo ustajanjem na lijevu nogu. Zapravo,izričito desnu... Moj centar za ravnotežu rekao je danas samo udesno mala, tako da sam se prvih par minuta vrtjela u krug po sobi, ko’ pas za repom, dok nisam skužila da me tijelo uopće ne sluša. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina ..3 u 1..Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj...Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto...Ok, malo lakše, jer se nekako privikneš i ta prva panika se slegne, shvatiš da će proći i da te dijete i dalje gleda...I nakon svih tih sati ondje, bockanja,krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovdje samo da Vam šapnem-ponedjeljak i dalje može biti puno gori..I meni vama.. Ne dopustite da vam trenutne boli ukradu sutrašnje radosti...Jer to će biti samo vašom krivicom...Ne tješite se tuđim gorim situacijama, već budite svjesni svojih radosti, velika je razlika..Da, život je kao ponedjeljak - banana,žut i u obliku osmijeha. Kako si tko odabere - opisala je svoje stanje Nika.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:12 29.11.2020.

U mojoj zgradi zajedničku pričuvu ne plaćaju oni koji imaju največe stanove, najskuplje aute i najviše novaca. To znači da mi plaćamo za njih i ja se slažem da im se objave imena. Ako njih nije sram ne plaćati zaštoo bi bila sramota objaviti im imena?

Avatar Golum
Golum
11:46 29.11.2020.

Tako treba...samo javno imena objaviti...od ne placanja pricuve do grijanja tako da se zna za koga ostali stanari placaju ili zasto na racunu za pricuvu nema love. Ona gospođa duzna 10.000 kn za pricuvu pa se cudi ko puran glisti zasto je tuzena od susjeda.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:50 29.11.2020.

Ako nije sramota nemati, a nije, kako je to onda sramoćenje? Otvorili ste Pandorinu kutiju kad ste branitelje objavili javno. Nakon tog su išli pdv dužnici, sad ste na redu vi tražitelji objava. Neka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije