Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač na slobodi

Bivšu farmericu susjed napao sjekirom: Jedino mi je Pernar pomogao od političara

Marija Prekodravac
Foto: Facebook
1/5
06.11.2019.
u 09:26

U videu koji je Pernar objavio na svojoj Facebook stranici Marija je rekla da ju je susjed napao i kako je iznenađena što institucije nisu poduzele konkretnije korake u njezinu slučaju.

Bivšu natjecateljicu "Farme" Mariju Prekodravac prije dva mjeseca sjekirom je u dvorištu napao 81-godišnji susjed nakon što mu je Marija rekla da smeće ne može odlagati u njezinom dvorištu.

Nezadovoljna radom institucija, odlučila je Ivanu Pernaru ispričati svoju priču u nadi da joj može pomoći u rješavanju problema. U videu koji je Pernar objavio na svojoj Facebook stranici Marija je rekla da ju je susjed napao i kako je iznenađena što institucije nisu poduzele konkretnije korake u njezinu slučaju.

– Napao me sjekirom kada sam kante sa smećem odnijela u njegov vrt i rekla mu neka ih odnese u reciklažno dvorište. Mislila sam najprije da me pogodio kamenom, a onda sam vidjela da maše sjekirom po dvorištu – kazala je Marija u videu. Pozvala je policiju i hitnu pomoć, a njezina napadača su zatvorili, ali ubrzo i pustili na slobodu.

– Nitko mi nije javio da su ga pustili na slobodu, a mislim da su to trebali napraviti i da žrtvu treba obavijestiti. On i dalje hoda oko moje kuće, ima 81 godinu i može se braniti sa slobode. Prva priča je bila da je dobio zabranu prilaza na 100 metara, a kasnije mi je policija rekla da ima zabranu prilaza 200 metara i rekli su mi, ako ga vidim na cesti, da prijeđem cestu – rekla je Marija. 

Kaže kako se odlučila obratiti Ivanu Pernaru jer jedino on brine o ženama koje su bile žrtve nasilja.

 

 

– Jedina osoba iz hrvatske politike koja je stala u zaštitu žena koje imaju problema s nasiljem jest Ivan Pernar. Premijer Plenković, koji se kao zalaže za zaštitu žena koje imaju problema s nasiljem i koji je gurao Istanbulsku konvenciju, vidim da nije ništa napravio po ovom pitanju i vidim da institucije ništa ne rade. Ivan Pernar brine o ljudima i bavi se ljudskim problemima i glasat ću za njega jer mi se jedini ukazao na mojim vratima i primijetio moj problem i bori se za ljudska prava, dok Vlada samo skuplja novac i ne pojavljuju se tamo gdje bi trebala – rekla je Marija u videu. 

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
13:56 06.11.2019.

Pod hitno se učlani k pernatom, družila se buš i sa Alexom. Možda te kaj nauče, u troje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije