Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi problemi

Bivši zet najbogatije Hrvatice uhićen u gaćama, objavio slike i pokazao stravične ozljede

Foto: PA/Pixsell
1/9
09.08.2020.
u 10:33

Bivši zet najbogatije Hrvatice, Slavice Radić prije uhićenja je vrijeđao jednog poznatog britanskog biznismena i njegovu kćer. Ipak, nije poznato tko ga je prijavio.

Poduzetnik James Stunt, bivši suprug Petre Ecclestone uhićen je te snimljen s lisicama oko zglobova nakon što je divljao u live prijenosu na svom Instagramu. Uhitilo ga je troje policajaca, a tijekom uhićena bio je samo u gaćama dok su mu hlače bile spuštene na gležnjevima. 

Bivši zet najbogatije Hrvatice, Slavice Radić prije uhićenja je vrijeđao jednog poznatog britanskog biznismena i njegovu kćer. Ipak, nije poznato tko ga je prijavio.

Foto: Instagram screenshot

Za vrijeme braka s Petrom pisalo se da je James težak oko 25 milijardi kuna, no nakon razvoda se sve promijenilo. Sada ga, između ostalog, čeka suđenje zbog navodnog pranja novca. 
Podsjetimo, Petra još uvijek vodi rat s bivšim suprugom od kojeg se razvela 2017. godine. Naime, Petra je, kako navodi, slučajno na javnom profilu objavila sliku svojeg djeteta kojeg James ne može viđati ako prije toga ne obavi test na droge. Netko je cijelu situaciju snimio, pa poslao Stuntu u privatnoj poruci, a onda se i on odlučio oglasiti. - Više od dvije godine nisam smio vidjeti sina, a ovo mi je poslao netko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše žene koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju koristiti moju djecu da bi me podbadali i uznemiravali me - kazao je Petrin bivši suprug.  Ecclestone je ubrzo objavila žestok odgovor na njegove izjave. 

- Za Jamesa Stunta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj djeci, teško da si otac godine i nemaš pravo iznositi mišljenja. Odbij, svinjo odvratna. Pusti nas na miru jednom zauvijek, zbogom - napisala je na Instagramu i nastavila ga napadati na društvenim mrežama: - Prestani s lažima, svinjo odvratna. Nitko te nije sprječavao, imaš sudsku odluku da moraš obaviti test na droge prije nego što ih vidiš. Nisi to ni pokušao. Čak ih ni ne zoveš, niti im čestitaš Božić ili rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koja samo traži pozornost i sažaljenje. Prestani govoriti o mojoj obitelji i mojoj djeci - zaključila je.
Petra je trenutačno u vezi sa Samom Palmerom, a početkom ove godine rodila je četvrto dijete.  Djevojčica, kojoj još nisu otkrili ime, njihovo je prvo zajedničko dijete. Petra iz braka s bivšim suprugom Jamesom Stuntom već ima dvojicu sinova – Jamesa i Andrewa te kćer Laviniju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije