Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza odluka

Bivši suprug Sandre Bullock zaručio se peti put

jesse (1)
Pixsell
20.11.2012.
u 11:20

Jesse James nakon samo dva mjeseca veze zaprosio je Alexis DeJoria, kći bogataša Johna Paula DeJoria

Bivši suprug Sandre Bullock, reality zvijezda Jesse James odlučio je četvrti put okušati bračnu sreću. Jesse se nakon dva mjeseca veze zaručio s Alexis DeJoria, kćeri milijunaša Johna Paula DeJoria. Jamesu su ovo pete zaruke. Prijatelj para otkrio je da je ljubav prema automobilskim utrkama zbližila Alexis i Jessea.

– Alexis voli automobile, brzu vožnju i tetovaže, što je odmah privuklo Jessea. Upoznali su se na utrkama u pit-stopu, gdje je bio član njenog tima – otkrio je prijatelj para.

Prije nekoliko mjeseci problematični James je izjavio kako se smirio i trudi se biti brižan otac svojoj djeci iz prethodnih brakova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije