Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova romansa

Bivši 'Prijatelj' zaveo 24 godine mlađu, dvije godine nakon razvoda

Foto: Profimedia
1/11
28.11.2019.
u 22:00

Ova 53-godišnja zvijezda serije 'American Crime Story' viđa se s 29-godišnjom Katie Markowitz, pišu strani mediji. Ipak, čini se da niti jedno od njih dvoje vezu ne želi potvrditi.

Bivši 'Prijatelj', David Schwimmer navodno je u vezi s 24 godine mlađom ženom . Shwimmer se prije dvije godine razveo od supruge nakon više od desetljeća braka.

Ova 53-godišnja zvijezda serije 'American Crime Story' viđa se s 29-godišnjom Katie Markowitz, pišu strani mediji. Ipak, čini se da niti jedno od njih dvoje vezu ne želi potvrditi. Schwimmer i Markowitz izašli su nekoliko puta nakon što su se upoznali u jednom kafiću, gdje joj je on platio piće.

No kada su mediji upitali Markowitz za komentar ona je rekla da to nije točno. Podsjetimo, David i biša supruga Zoe Buckman objavili su da neće više živjeti zajedno 2017. godine. Tada su oboje izjavili kako trebaju samo neko vrijeme za sebe, te da im je prioritet njihova kći. 

Zoe i David su se upoznali 2007. kada je Schwimmer režirao komediju 'Run' u Londonu. Umjetnica se odmah zbog njega preselila u Los Angeles. U bračnbu luku su uplovii u 2010. Malu Cleo, koja sada ima 8 godina dobili su u svibnju 2011. 

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije