Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju mira

Bivši par opet na ratnoj nozi: 'Puna sam vidljivih i nevidljivih ožiljaka'

Foto: Profimedia
1/6
15.11.2019.
u 15:17

U poslijednjem velikom intervjuu za magazin "Harper's Bazaar" Angelina Jolie je imala izjave koje su, prema izvorima za strane medije, uznemirile njezinog bivšeg supruga glumca Brada Pitta.

Bivši najpoznatiji glumački par Brad Pitt (55) i Angelina Jolie (44) rastali su se prije tri godine. Dugo su se mukotrpno pokušavali dogovoriti oko skrbništva nad njihovo šestero djece, a kada su to napokon uspjeli uslijedilo je zatišje.

 Međutim, sukobi su isplivali na površinu nakon Angelininog posljednjeg intervjua za Harper's Bazaar u kojem je progovorila kako se osjećala zarobljeno zbog Bradove želje da ona ne napušta Ameriku dok djeca odrastaju. Naime, glumica je otvoreno rekla kako je osjećala da ju je Brad inhibirao u njezinoj želji da živi u inozemstvu te se osvrnula na bol koju je preživjela u braku. 

- Voljela bih živjeti u vani, što ću učniti čim moja djeca napune osamnaestu. To je zbog toga što želi tako njihov otac - rekla je glumica, a ta izjava je navodno Brada izbacila iz takta te je glumac odlučio uzvratiti, ističu izvori za strane medije.

Foto: Profimedia

- Brad nije mogao vjerovati da će ona o tome govoriti tako javno - rekao je izvor blizak glumcu i dodao kako je Brad uznemiren što se prenose stvari koje mogu čitati svi, uključujući i njihovu djecu. - Uvjeren je da Angie pokušava ponovno oblatiti njegovo ime. Bijesan je i ne slaže se da je to istina. Nebrojeno puta je vodila djecu na duge staze u inozemstvo, ali on ne misli da je u redu da žive živote na putu - izjavio je izvor.

Podsjetimo, Angelina Jolie za novi broj modnog časopisa Harper's Bazaar dala je veliki intervju u kojem je govorila o svom odrastanju, ali i o razvodu od Brada Pitta. Glumica se pojavljuje i na naslovnici časopisa potpuno gola prekrivena jedino prozirnim velom, a ruke drži preko grudi. 

- Moje tijelo je prošlo puno tijekom proteklog desetljeća, pogotovo zadnje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se hrvati s nevidljivim. Život je pun preokreta. Katkad budete povrijeđeni, vidite one koje volite kako pate, i ne možete biti otvoreni kako biste željeli. Ipak, osjećam kako mi se krv vraća u tijelo - kazala je Angelina. Inače prije četiri godine glumica je odstranila jajnike i jajovode nakon što joj je otkriven rak jajnika u ranoj fazi.

Foto: PA/Pixsell

No, čini se da ju je više zabolio razvod. Zanimljivo je da tijekom cijelog intervjua nije oslovila bivšeg supruga imenom, iako se na njega referirala nekoliko puta. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar niwrad
niwrad
16:40 15.11.2019.

Prosječni primitivci. S tom razlikom da imaju novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije