Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balaban, Šokota, Biščan...

Bivši nogometaši na otvaranje trgovine torbi izveli svoje seksi supruge

bagghy torbe
Foto: Promo
1/7
05.12.2014.
u 12:30

Na predstavljanje torbi stigle su i TV voditeljice Ana Miščević i Antonija Stupar Jurkin, a pojavila se i Anita Berisha koju pamtimo kao Petru u seriji "Zabranjena ljubav".

Otvaranje nove trgovine "Bagghy" u Zagrebu, u kojoj se mogu naći raznovrsne torbe, nisu propustile ni brojne poznate dame, ali ni popularni bivši nogometaši. Tako je uvijek modno usklađena Iva Balaban na događanje stigla sa suprugom Boškom, Emina Šokota povela je supruga Tomu, a Marija Bišćan pratnju je imala u svom suprugu Igoru. Dok su dame komentirale torbe, bivši nogometaši su zasigurno – s obzirom na aktualna događanja u hrvatskom nogometu – imali tema na pretek.

Foto: Promo

Osim poznatih trendseterica na predstavljanje torbi stigle su i TV voditeljice Ana Miščević i Antonija Stupar Jurkin, a pojavila se i Anita Berisha koju pamtimo kao Petru u seriji "Zabranjena ljubav".

Komentara 11

LI
liskovaca
12:52 05.12.2014.

što se kod nas naziva kremom društva! fuj!

Avatar eli974
eli974
14:18 05.12.2014.

dobile po sto kuna da dodju i "uvelicaju" događaj jer one za te torbe para nemaju!

BS
@bserver
14:30 05.12.2014.

Seksi? Feministice će reći da je to zlostavljanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije