Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirani

Bivši natjecatelji 'The Voice' dobri su prijatelji, a sada su snimili i duet

Foto: Promo
1/7
15.06.2017.
u 17:36

Vedran Ljubenko i Mahir Kapetanović snimili su pravu ljetnu stvar naziva "Ja sam hit", a kako je nastala i gdje je snimljen spot ispričao nam je Vedran.

Dva bivša natjecatelja showa The Voice, Vedran Ljubenko i Mahir Kapetanović udružili su snage i snimili duet. Talentirani mladi glazbenici snimili su pjesmu "Ja sam hit", a kako je došlo do ove suradnji i divnog prijateljstva ispričao nam je Vedran.

 

 

- Nakon osvojenog četvrtog mjesta dobio sam priliku za snimanje pjesme "Papučar" i potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Universal. U međuvremenu sam stekao mnogo kontakata i poznanstava, a prije svega dobrih prijatelja, a među njima i legendarnog Mahira Kapetanovića Mahkeya. Pjesma “Ja sam hit” nastala je već prije dvije godine, a čim sam upoznao Mahira imao sam ideju da zajedno otpjevamo tu pjesmu. Prošlo je dosta vremena dok sam realizirao misli u glavi i tokom snimanja HRT-ove emisije A-strana smo se u pola minute dogovorili da je to prava prilika za obojicu - kaže Vedran.

Veli kako su on i Mahir kliknuli odmah jer su jednostavni i slobodoumni likovi. - Veže nas to što obojica želimo raditi autorske pjesme koje će iskakati iz kalupa običnih pjesama, a opet imati svoju publiku koja će to prepoznati. Različiti a energetski slični i s istim ciljem prema glazbi bacili smo se na posao, snimili pjesmu u Dubrovniku u studiju Vjekoslava Zajeca, i spot na lokaciji Župa Dubrovačka. Potpisao sam ugovor sa izdavačkom kućom Cro Records na jedan singl. Pjesma je plesna ljetna. Snimanje je bilo zabavno, čak nam je kiša padala pa smo morali stalno micati instrumente da ne pokisnu, statisti su bili otkačeni u totalnom skladu s pjesmom, a policajac je iznenadio količinom zabave u sebi. More produkcija se pobrinula da spot prikažemo u najboljem mogućem svjetlu. Mahir i ja spremamo vam puno pjesama i novih iznenađenja za budućnost - kaže nam Vedran.

Komentara 1

Avatar KIopp
KIopp
17:58 15.06.2017.

Šta se ovaj zdebljao, kako je krenuo stići će Žaba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije