Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiva

Bivši model prosi na ulicama LA-a i nije se tuširala godinu dana

Foto: Profimedia
1/3
04.10.2018.
u 09:06

Loni Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama.

Od zvijezda do trnja- tako bi se mogao opisati put bivšeg modela Loni Willison. Bivša supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona od plavokose ljepotice koja je krasila nemali broj naslovnica magazina, pretvorila se u neprepoznatljivu prosjakinju koja živi na ulicama Los Angelesa.

Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Američki mediji prenijeli su fotografije potpuno neprepoznatljive bivše ljepotice koja kopa po smeću losanđeleških ulica. Novinari koji su razgovarali s njom kažu da je izgubila razum te da se ne želi tuširati jer smatra da je tako nitko neće silovati.

Nakon što su slike dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo otuširala i najela u hotelu i ponovno se vratila prosjačenju na ulicama „Grada Izgubljenih Anđela“.  U razgovoru za Daily Mail priznala je da joj je to bilo prvo tuširanje nakon godinu dana.

Izjavila je i da ima puno bogatih i utjecajnih prijatelja s kojima ne želi održavati kontakt jer su joj čudni. Sve je krenulo nizbrdo nakon što se razvela 2014. godine. Ubrzo poslije toga njezina ovisnost je uznapredovala te je izgubila posao.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 6

PI
Pipiripi4
09:21 04.10.2018.

grad izgubljenih anđela ???

Avatar ivo587
ivo587
13:44 04.10.2018.

skužila je da živimo u lažnom svijetu..

LI
liliZG
16:06 04.10.2018.

frendovi joj izgledaju čudni , a ona normalna... hmmmmm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije