Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fizička sličnost je velika

Bivši ljubavnik princeze Diane: Nisam otac princa

James Hewitt
Foto: Youtube Screenshot
1/4
13.03.2017.
u 10:26

James Hewitt, bivši ljubavnik princeze Diane, u televizijskom intervju pričao je o njihovoj romansi i demantirao glasine da je on otac princa Harryja

Već godinama u Velikoj Britaniji glasno se šuška kako je James Hewitt pravi otac princu Harryju, a ovaj bivši ljubavnik princeze Diane odlučio je konačno stati na kraj glasinama.

U povodu 20. godišnjice smrti princeze Diane, koja se obilježava 31. kolovoza, njezin bivši ljubavnik u televizijskom intervju pričao je o Diani i bez ustručavanja odgovarao na sva pitanja pa tako i na ono je li on Harryjev otac.

– Ne, nisam njegov otac, to je samo jedna u nizu lažnih informacija koje prodaju novine. Ta laž teže pada Harryju nego meni. 

Hewitt i Diana vezu su započeli 1986. godine, dvije godine nakon što se Harry rodio, a mediji su ga prozivali Harryjevim tatom zato što su obojica crvenokosi. 

Diana je romansu s Hewittom počela otprilike u isto vrijeme kad i Charles romansu s Camillom Parker Bowles. Hewitt kaže kako je bilo lako zaljubiti se u princezu i nimalo ne žali što su bili u vezi.  

>>Princ Harry ovim potezom je htio impresionirati djevojku Meghan, a prijatelji ga ismijali zbog toga

>>Princeza Diana u pismu prijatelju: Neshvaćena sam i osjećam se izolirano

Komentara 3

Avatar southman
southman
10:39 13.03.2017.

Pa tko bi mogao povjerovati da je " svetica " Diana uopće mogla imati ljubavnika a kamoli vanbračno dijete ?!?!

ST
Stipan
12:37 13.03.2017.

Obavezao se da će sve negirati i šutjeti za dobru lovu! Ali svaki slijepac vidi da je Harry isti kao on.

Avatar imotska115
imotska115
13:40 13.03.2017.

Samo DNA može potvrdit i nista drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije