Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši kuhar kraljevske obitelji:

'Djevojka princa Harryja oduševila bi princezu Dianu'. Evo i zašto!

Meghan Markle
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
1/7
05.11.2016.
u 21:06

- Vidio sam čime se sve Meghan bavi, njezine interese za modom i aktivizmom. Uvjeren sam da bi princeza Diana i ona mogle razgovarati oko stvarno puno toga - kazao je McGrady

Nova djevojka princa Harryja, američka glumica Meghan Markle (35) izazvala je znatiželju javnosti. Bivši kuhar kraljevske obitelji Darren McGrady smatra da bi se Amerikanka svidjela jednom članu kraljevske obitelji - princezi Diani. 

McGrady je ukazao na sličnosti između Markle i njegove majke Diane. - Vidio sam čime se sve Meghan bavi, njezine interese za modom i aktivizmom. Uvjeren sam da bi princeza Diana i ona mogle razgovarati oko stvarno puno toga - kazao je McGrady.

 

Kuhar tvrdi da bi princeza Diana bila oduševljena jer s djevojkom svoga sina može razgovarati o modi i njezinu humanitarnom radu. - Meghan je dosta slična princezi Diani. Puna je suosjećanja i lijepa, a to je ono što Harry traži u mladenki. Da je Lady Di i dalje živa bilo bi vrlo važno da odobri vjenčanje mladog para. Bila je jako intuitivna, htjela bi upoznati Meghan i razgovarati s njom - smatra McGrady. 

McGrady je bio osobni kuhar Kraljici Elizabeti II., princezi Diani te princu Williamu i Harryju, kako piše IB Times. Za kraljevsku obitelj radio je petnaest godina. 

 

 

Weekend shenanigans with @jessicamulroney (wearing my very favorite button down from @mishanonoo) 👍🏽

Fotografiju objavljuje Meghan Markle (@meghanmarkle)

>> Dianin dugogodišnji zaštitar progovorio o njezinoj smrti i otkrio koga smatra krivim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije