Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lamar Odom

Bivši Khloe Kardashian: Imao sam 12 moždanih i šest srčanih udara

Foto: PA/Pixsell
1/3
22.08.2018.
u 15:14

"Svi moji liječnici kažu da sam hodajuće čudo. Imao sam 12 moždanih i šest srčanih udara dok sam bio u komi", rekao je Odom na YouTube kanalu poznatog komičara Kevina Harta

Bivša američka košarkaška zvijezda Lamar Odom otkrio je u srijedu kako je prije tri godine čudesno pobijedio smrt, nakon što je pronađen bez svijesti u jednom bordelu u Nevadi.

"Svi moji liječnici kažu da sam hodajuće čudo. Imao sam 12 moždanih i šest srčanih udara dok sam bio u komi", rekao je Odom na YouTube kanalu poznatog komičara Kevina Harta.

Dvostruki NBA prvak s Los Angeles Lakersima i svjetski prvak s američkom reprezentacijom četiri se dana bez prestanka opijao i drogirao s prostitukama u Nevadi i zatim kolabirao. Iduća četiri dana proveo je u dubokoj komi, a liječnici su se borili za njegov život.

"Sreća je što sam živ", kaže danas.

Uz njegovu postelju cijelo je to vrijeme bila tadašnja supruga Khloe Kardashian, najmlađa od triju sestara iz tog obiteljskog televizijskog klana. Ostavila ga je tek kad se potpuno oporavio.

"Sada sam trijezan. Ali svaki dan je borba. Ovisnik sam i zauvijek ću biti. Uporan sam zbog djece", rekao je Odom (40), koji je u NBA uspješno igrao 14 sezona.

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mi sami
Mi sami
16:46 22.08.2018.

Navija za hajduk pa ga stalno kolpaje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije