Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji presretni

Bivši HRT-ovac širi obitelj! 'Nadam se da moja gospođa neće roditi baš u nedjelju'

10.12.2015., Zrinjevac, Zagreb - HTV-ov voditelj Frano Ridjan na prepunom Zrinjevcu zaprosio svoju dugogodisnju djevojku.  Romanticni voditelj je uz pomoc plesne skupine i zbora prosidbom odusevio odabranicu, ali i sve koji se tog trenutka nalazili na Adv
Foto: Goran jakus/ PIXSELL
1/8
09.10.2019.
u 18:27

Franina supruga Lea je ponovno trudna i to već šest mjeseci. Komunikologinja i voditelj imaju još jedno dijete, sinčića Maura

Frano Ridjan, televizijski i radijski voditelj podijelio je sretne vijesti!

Njegova supruga Lea je ponovno trudna i to već šest mjeseci. Komunikologinja i voditelj imaju još jedno dijete, sinčića Maura, a Frane je mnoge oduševio kada je uzeo roditeljski dopust nakon što mu se rodio prvi sin.

 - Negdje u to vrijeme je i finale Supertalenta pa se nadam da moja gospođa neće roditi baš u nedjelju. Bilo bi zanimljivo da kažem: “Dame i gospodo, vraćam se nakon reklama koje će potrajati jer moram u rodilište!” - rekao je Ridjan za Gloriu

Frano je nakon 16 godina rada na HRT-u ljetos prešao na Novu TV te tamo vodi Supertalent, a u jednom intervjuu je izjavio kako je Igor Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji! Rene je zbog te Franine izjave napisao poduži status na Facebooku u kojem je Ridjanu oštrim tonom zamjerio dosta toga.

Napisao je Ridjanu kako je ovakvom izjavom pljunuo na cijeli ceh. Nakon toga Ridjan je miroljubivim tonom odgovorio na sve za što ga je prozvao Bitorajac.

"Nije mi bila namjera uvrijediti bilo kojeg glumca, voditelja, već mi je namjera bila samo dodatno istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina kao jednog od voditelja na našem tržištu kojima se istinski divim. Generalizacije nisu dobre i nadam se da će svi koji su se osjetili prozvanim primiti moju iskrenu ispriku", rekao nam je Ridjan. 
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije