Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prao novac

Bivši dečko Anne Hathaway deportiran iz Amerike

anne hathaway
pixsell
26.05.2012.
u 15:53

Na suđenju je priznao da ne može opravdati svoje ilegalne poslove u koje je krenuo nakon što je shvatio da poštenim putem neće puno zaraditi.

Nakon četiri i pol godine provedene u zatvoru u Pennsylvaniji zbog ilegalnih poslova, bivši dečko glumice Anne Hathaway, Raffaello Follieri, deportiran je iz SAD-a u rodnu Italiju.

Follieri je 2008. bio osuđen zbog zavjere i pranja novca, a nedugo prije toga Anne je prekinula njihovu četverogodišnju vezu. Na suđenju je priznao da ne može opravdati svoje ilegalne poslove u koje je krenuo nakon što je shvatio da poštenim putem neće puno zaraditi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije