Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Bivši boksač Stjepan Božić s trećom suprugom očekuje prinovu

Stjepan Božić i Petra Maričić
Foto: Instagram
1/3
29.05.2019.
u 23:15

Stjepan Božić i njegova supruga Petra dobit će novog člana obitelji, Božiću je ovo treći brak i četvrto dijete, a Petri drugi brak i drugo dijete.

Stjepan Božić i njegova supruga Petra u slatkom su iščekivanju prinove, piše Story. - Bebu smo oboje jako željeli. Sretni smo što nam se želja  ostvarila i što ćemo proširiti našu obitelj - izjavio je bivši boksač. 

Božiću je ovo treći brak i četvrto dijete, a Petri je ovo drugi brak i drugo dijete. Par se upoznao preko Facebooka, točnije spojio ih je komentar ispod jedne objave zajedničkog prijatelja i tu istu večer Stjepan je Petri poslao poruku i dogovorili su susret.

Njihovo prvo druženje potrajalo je nekoliko  sati i kako su sami ispričali nakon toga stvari su išle jako brzo. Nakon osam mjeseci veze odlučili su ozakoniti svoju ljubav. Vjenčanje je bilo intimno i u krugu obitelji. 

- U jednom smo danu dogovorili sve detalje vezane uz naš dan i nekako je sve sjelo na svoje mjesto. Željeli smo da vjenčanje bude intimno u krugu naših najdražih - djece, roditelja i kumova. To nam se i ostvarilo, dan je prošao bez nervoze i stresa, ispunjavanja tuđih očekivanja te bez tradicije  koje se mora poštovati. Bilo je puno smijeha i tek poneka suza radosnica, obilje zagrljaja i poljubaca i ponajviše ljubavi - rekla je Petra za Story nakon vjenčanja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije