Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period

Bivša zvijezda Nove TV traži pomoć: Nije me sram ovo pisati, svakome se može dogoditi

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/4
01.08.2019.
u 17:12

Nenad Hervatin sutra slavi rođendan, a svoje prijatelje je zamolio da mu financijski pomognu jer se nalazi u teškoj situaciji.

Nenad Hervatin svoju televizijsku karijeru počeo je zahvaljujući reality showu "Story Super Nova" i nakon toga godinama je radio u showbizz emisiji "Red Carpet" na Novoj TV.

Nakon deset godina provedenih na ovoj televiziji Hervatin je odlučio pozdraviti se s Novom TV, ali se i  povukao s malih ekrana. S Nove TV je otišao, kako je tada rekao, zbog sustavnih pritisaka.

- Jako sam se razočarao u radno okruženje u kojem se cijeni podložnost i glupost. Olako se uništava sve što smo stvarali zadnjih godina - izjavio je Nenad u jednom intervjuu.

Nenad sutra slavi rođendan i trenutno prolazi kroz težak period zbog bolesti oca te je putem Facebooka svoje je prijatelje zamolio samo jedno. 

- Sutra je moj rođendan, prije čestitke molim te pročitaj ovo: Najviše od svega na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sad sam mogao raditi  noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je (pelene). Nije me sram ovo pisati, jer to je život i svakome se to može dogoditi. Nije me sram što sam ostavio klijente i svaka dva sata  mijenjao mami pelene do smrti, nije me sram što ga neću staviti u dom, jer kad je mene trebalo spašavati, ja nisam završio u  DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU nego u njegovom domu. - napisao je Hervatin u svojoj objavi.

Dodao je kako ga je sram rodbine koju je njegov  tata nazvao kad je vidio da ne može više hodati i da Nenad više neće moći raditi noćne smjene, a ti isti su mu odbili pomoći.

- Tako da za ovaj rođendan molim sve svoje prijatelje da mi ispune želju. Bio bih vam jako zahvalan kad bismo mu bar malo pomogli. Svaka donacija je dobro došla. 10,20,50..... svejedno. Želim da ima za injekcije prije operacije 12.08. i za lijekove dovoljno.
To je moja rođendanska želja, pa umjesto čestitke i veselja, hajde da jednom divnom čovjeku KOJI MI JE PODARIO ŽIVOT stavimo veeeeliki osmjeh na lice da se ne mora brinuti.  A za sve ostalo ja ću se snaći. HVALA VAM PRIJATELJI! - napisao je Nenad. 

Ubrzo su se javili brojni prijatelji i uz obećanje da će pomoći rekli su kako bi trebao biti primjer drugima. Nenada Hervatina roditelji su kao trogodišnjaka dali na skrb rodbini, a Nenadov biološki otac Arminije Hervatin ubijen je u Puli 2005. godine. U svađi oko parkirališnog mjesta ubio ga je pijani susjed.

Komentara 42

YU
YuBastards
17:31 01.08.2019.

Rado cu ti pomoci. Zato sto djelujes kao dobra osoba i zato sto mi je tvoja situacija s bolesnim bliskim clanovima obitelji te s bezobraznom i licemjernom rodbinom itekako poznata. Rodbina je rodbina samo dok se pije i zdere.

JM
ja-ma
19:26 01.08.2019.

Ako me sjećanje dobro služi.On je posvojen.Tim više bravo za njega!

TH
thu
17:28 01.08.2019.

Zaista ljepo od tebe dečko, jedan si od rijetkih! Mnogi samo čekaju da stare spraše u dom, kada ovi jadni sami odu na onaj svijet onda im plačaju mise zadušnice... I prave se kao da im je stalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije