Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila obitelj

Bivša zečica pronađena mrtva u 33. godini: 'Znamo da si sad najljepši anđeo na nebu'

Foto: Instagram
1/6
21.04.2020.
u 11:49

Ashley, koja je titulu miss Playboya ponijela u ožujku 2011. godine, iza sebe je ostavila oproštajno pismo.

Bivša Playboyeva zečica Ashley Mattingly preminula je u 33. godini života, a tužnu vijest na društvenim mrežama potvrdili su njezin brat Billy i sestra Chrissy.

- Budući da ne mogu pronaći riječi koje bi rekli, ostavit ću ovo ovdje. Volim te i nedostajat ćeš mi svaki dan. Leti sestro, znam da si najljepši anđeo na nebu! Smrt donosi bol koju samo vrijeme može zacijeliti. Niti jedna riječ ne bi mogla olakšati ono što uistinu osjećamo, ali s Bogom je njezina radost vječno zapečaćena,a ja ću čuvati sjećanja na nju da ju ni smrt ne može ukrasti - napisala je Chrissy na svom Facebooku uz fotografije s Ashley.

Ashley, koja je titulu miss Playboya ponijela u ožujku 2011. godine, iza sebe je ostavila oproštajno pismo, a što je u njemu napisala znaju tek njezini najbliži budući da detalje o tragediji nisu htjeli javno iznositi. Njezino tijelo pronađeno je tri dana nakon smrti, a da se nešto sumnjivo događa prvi je shvatio njezin prijatelj kojem se nije javljala na mobitel.

Foto: profimedia

Ashley se godinama borila s alkoholizmom, a uz to prolazila je kroz pakao fizičkog zlostavljanja, potvrdila je njezina obitelj. Bivša Playboyeva zečica bila je u vezi s Laneom Garrisonom, zvijezdom serije Zakon braće, kojeg je 2012. godine nadzorna kamera snimila kako je zlostavlja. Nakon što su snimke isplivale u javnost Garrison je kazao kako je to napravio jer mu je Ashley ukrala mobitel te je dva mjeseca proveo u zatvoru prije nego što je pušten na uvjetnu, piše Daily Mail.  On se o njezinoj smrti za sada nije oglasio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AshleyM (@makingmemories9) on

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije