Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puca od ponosa

Bivša TV voditeljica pobijedila je karcinom, a sada se pohvalila novim životnim uspjehom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
13.06.2019.
u 10:48

Josipa je oduvijek bila poduzetna - okušala se kao pjevačica, voditeljica, spisateljica, a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'.

Nikad nije kasno za učenje - poručuje Josipa Pavičić Berardini, naša poznata spisateljica koja se jučer na društvenim mrežama pohvalila svojom diplomom jednog privatnog fakulteta u Zagrebu. 

Zahvalila se svim zaposlenicima i profesorima fakulteta te rektoru i napisala da je ponosna i sretna što nije odustala od obrazovanja. 

"A sad mi, molim vas, čestitajte. Sretna sam do neba", podijelila je s pratiteljima Josipa, koji su joj spremno čestitali.

Foto: Instagram Asos

Ispod fotografije istaknula je da je ponosna na sebe te da uvijek treba ulagati u svoje znanje i zdravlje. Naime, 2014. godine ovoj bivšoj pjevačici, televizijskoj voditeljici i spisateljici dijagnosticiran je karcinom dojke s kojim se uspješno borila i pobijedila. Svoju životnu borbu opisala je u knjizi "Šest milimetara".

Okušala se kao glumica, sudjelovala je u reality showu 'Farma', a poznata je i po svojim kulinarskim vještinama.

Komentara 2

Avatar Kaladin
Kaladin
11:20 13.06.2019.

Pozitivno. Čestitam.

US
USA
11:46 13.06.2019.

Novinari, novinari. Iz Arhive prepisete sve o njoj, a najbitnije naravno ne. Pa koji je faklutet zavrsila i koju diplomu je stekla. To vam je valjda trivijalan podatak, ha, ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije