Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo je suđenje

Bivša TV voditeljica optužena za prijetnje smrću Đakićevom sinu: 'Klošarčino, spalit ćemo tebe i tvog tatu'

miss ekrana 2008
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/3
12.10.2021.
u 16:30

Đakić je protiv Karmen Barić i Lane Babić podnio kaznenu prijavu zbog prijetnji, dok protiv njihovog prijatelja nije jer mu se on nakon svega ispričao. Djevojkama je u utorak započelo suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Ubit ću te klošarčino, ubit ću te sad ćeš vidjeti, spalit ćemo tebe i tvog tatu, neće ti ni policija pomoći- tim su riječima iz sveg grla, usput nogama i rukama lupajući po zaključanim ulaznim vratima stana u Medvedgradskoj ulici u Zagrebu prijetile bivša televizijska voditeljica Karmen Barić (32) i njezina prijateljica Lana Babić (26).

Na meti im je bio Tomislav Đakić (22), sin saborskog zastupnika Josipa Đakića koji se u tom trenutku sa svojom djevojkom nalazio u stanu, a sve se odigravalo lani u ožujku. S njima je bio i njihov prijatelj kojeg su nagovorile da pokuca na vrata Đakićevog stana i nakon što mu ovaj otvori pokuša provaliti unutra. To je i pokušao, ali Đakić je uspio zadržati vrata svojim tijelom te ih zatim zatvoriti i zaključati. Svo troje nastavili su vikati i prijetiti mu, a povod je bila njihova međusobna svađa i naguravanje na benzinskoj postaji koje se dogodilo dva tjedna ranije.

Za nju su svi dobili prekršajnu prijavu koju je sud potom odbacio zbog pogrešno navedenih podataka u prekršajnoj prijavi. Đakić je protiv Karmen Barić i Lane Babić podnio kaznenu prijavu zbog prijetnji, dok protiv njihovog prijatelja nije jer mu se on nakon svega ispričao. Djevojkama je u utorak započelo suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a kazale su kako se ne smatraju krivima.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusić i 'pogledu u njezin dekolte' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 31

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:58 12.10.2021.

Voditeljice?

BE
berija
18:23 12.10.2021.

Da im je zavalio po šamarčinu (što bih mrtvo-hladno napravio) sad bi njemu sudili.

Avatar Asterix
Asterix
17:21 12.10.2021.

Poziranje s porukom. Otprilike kao knjiga s porukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije