Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se nasmijala

Bivša predsjednica komentirala predstavu 'Predsjednici&ca': Zar stvarno toliko gestikuliram?

Zagreb: Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić na premijeri kazališne predstave "Predjednici&ca"
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
25.10.2020.
u 11:00

U predstavi čiju režiju potpisuje Tarik Filipović bivšu predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović glumi Ornela Vištica.

Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić sinoć su bili na premijeri kazališne predstave Predsjednici&ca u kazalištu Kerempuh. Riječ je o predstavi Borisa Svrtana i Tarika Filipovića koji je i redatelj predstave ali i glumi u njoj. U ovoj britkoj komediji bivšu predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović glumi Ornela Vištica,  a dojmove nakon što je pogledala predstavu Grabar - Kitarović podijelila je na Facebooku.

- Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga Sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu. - bila je oduševljena biša predsjednica.

Ekipu predstave posjetila je i dok su se pripremali za premijeru, a Ornela Vištica nam je uoči premijere rekla da ne želi otkrivati o čemu je razgovarala s bivšom predsjednicom, ali istaknula je da je bila susretljiva i duhovita. 

 

Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na...

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićNedjelja, 25. listopada 2020.

 

 

Komentara 8

LI
lily
11:35 25.10.2020.

Ornela ju je kolosalno imitirala! Posebno ono prenemaganje kad govori....

LL
lijepa_li si
11:43 25.10.2020.

dvije krasotice. hrvatska ima prelijepe žene.

SA
SamoIstina
13:09 25.10.2020.

Ornela neusporedivo zgodnija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije