Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša cimerica

Bivša Playboy zečica otkriva tajnu o Melaniji zbog koje joj se svi smiju

Victoria Silvstedt
Foto: IPA/PIXSELL
1/5
15.12.2017.
u 17:10

Victoria Silvstedt bila je cimerica prvoj dami Amerike 1997. godine kada su u Parizu počele svoju manekensku karijeru i zna puno nepoznatih detalja o Melaniji Trump

Prvoj dami Amerike, Melaniji Trump javnost najviše zamjera što nije usavršila engleski jezik i što joj je izgovor jako loš i zato joj se često rugaju.

O njenom znanju i izgovoru  engleskog jezika u medijima je pričala i njena cimerica i bivša Playboy zečica Victoria Silvstedt. 
Victoria i Melania bile su cimerice u Parizu 1997. godine kad su započinjale svoju karijeru u modnom svijetu.

Bivša Playboy zečica priznaje kako je u tom periodu puno tulumarila i koristila je svaku priliku za izlazak, a Melanija je s druge strane izbjegavala izlaske i nije voljela biti u centru pažnje.

- Melania je uvijek bila tiha i nije voljela kad se previše obraća pažnja na nju - ispričala je Victoria. Smatra da je uzrok Melanijinog lošeg izgovora engleskog jezika u tome što se nikada nije dovoljno trudila pričati s drugima na engleskom jeziku.

- Ona se nikada nije dovoljno socijalizirala i zato joj je naglasak loš - zaključuje Victoria. Prva dama nije društvena osoba, ali zato voli vježbati i jako pazi na liniju. Njena bivša cimerica kaže kako ju je Melania tjerala da trči stepenicama  u zgradi kako bi izgubile kalorije.

Victoria Silvstedt
1/18

Komentara 7

BE
beitsche
18:20 15.12.2017.

Svi se smijemo ovom vrhunskom tekstu..podsjeca na vrhunsko novinarstvo novina koje su se zvale Arena.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:12 15.12.2017.

Ma smiju se klinac. Mi se nikako nemremo rijesiti slavenskog naglaska, neki malo jace, neki malo manje. A ti novinarko, koja se smijes, barem se potpisi. Danas U VL samo otprilike 20% clanaka je priznato od novinara, za sve ostale, ne zna se tko ih je pisao (doduse mozes pogoditi) iliti preveo.

Avatar reference
reference
17:51 15.12.2017.

svi se smiju, koji su to svi. i zasto se smiju, sto je bila skromna i povucena.evo ja se ne smijem, moja obitelj se ne smije, znam jos ljudi koji se ne smiju. to se bice smij" CNN BBC CBS i njihove podguzne muhe iz vecernjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije