Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mačje oči, nos, usne...

Bivša missica iznenadila 'novim licem': Nakon estetskih zahvata vratila se u Hrvatsku i pokazala rezultate

Foto: Emica Elvedji/Filip Brala/PIXSELL
1/11
01.04.2021.
u 20:30

No, bivša missica Eni Šukunda privukla je najviše pažnje od svih i to zbog svoga novog  izgleda.

Jučer navečer u Kazalištu Kerempuh održan je prvi regionalni ciklus izbora Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije gdje je za Miss Supranational izabrana Marinela Grljušić, prva pratilja Erika Kalanj Matković, a druga Lorena Farkač.  Na ovom događaju pojavile su se i bivše missice kao što je Miss Supranational Hrvatske 2017. Eni Šukunda, 2019. Helena Krnetić te sadašnja, ona za 2020. godinu - Nina Bojanović.

No, bivša missica Eni Šukunda privukla je najviše pažnje od svih i to zbog svoga novog  izgleda. Na događaju se pojavila u dugoj plavoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom. Ena je prije ovog boravila u Turskoj gdje je podlegla estetskim korekcijama na svom licu, zbog čega je njezin novi izgled sinoć pivlačio najviše pogleda.  

31.03.2021., Zagreb - Izbor Miss Supranational Zagreba. 2. pratilja Lorena Farkac, 1. pratilja Erika Kalanj Matkovic i Miss Supranational Zagreba i Zagrebacke zupanije Marinela Grljusic. Eni Sukunda Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija

Nedavno je na svojim društvenim mrežama objavila snimku iz turske klinike na kojoj je pokazala da je otišla korak dalje i napravila si mačje oči, nos, usne, ali i grudi. 

VIDEO>> Nika Turković: Ponosna sam i sretna što smo dio ovoga danas

Komentara 3

ME
medvedgrad
08:15 02.04.2021.

I ove cure kaj idu na plastiku stvarno misle da su zgodnije? Komplekse lijece nozem i botoksom, ali i nakon zahvata kompleksi ostaju.

AB
Ankica Bankica
15:26 31.10.2021.

Ja s ovom ne bih ni na kavu otišao u gradu po danu od straha. Ovo je Frankenstein u ženskom obliku.

DU
Deleted user
07:12 02.04.2021.

Ruzna prije ruzna kasnije, to joj je neko naplatio jos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije