Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila u komi

Bivša Missica (27) preminula nakon rutinske operacije krajnika. Pretrpjela srčani udar i teško krvarenje

Foto: Instagram
1/6
22.06.2022.
u 12:30

Vjeruje kako je tijekom operacije bilo liječničkih nesavjesnosti.

Bivša Miss Brazila Gleycy Correia preminula je usred posljedica krvarenja i srčanog udara nakon rutinske operacije krajnika, donosi Daily Mail. Gleycy je imala tek 27 godina.

Bivša Missica preminula je u ponedjeljak u privatnoj klinici nakon što je doživjela srčani udar i pretrpjela teško krvarenje nakon operacije tonzilektomije, koja uključuje kirurško uklanjanje krajnika. Operirana je još krajem travnja i od tada je bila u komi, a naposljetku je preminula.

Tijelo je poslano u Institut za sudsku medicinu Macae na obdukciju kako bi se razaznale sve okolnosti. Vjeruje kako je tijekom operacije bilo liječničkih nesavjesnosti.

"Bog je izabrao ovaj dan da odvede našu princezu. Znamo da će nam jako nedostajati, ali sada će svojim osmijehom obasjati nebo", izjavio je pastor Jak Abreu koji poznaje Correijinu obitelj.

Podsjetimo, Gleycy je titulu Miss Brazila uzela 2018. godine. Rođena je u siromaštvu u Brazilu te je često putem društvenih mreža dijelila priču o svojim skromnim počecima.

VIDEO>>Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

Komentara 3

KU
kuramela
17:38 22.06.2022.

Ne bih baš rekao da je to rutinska operacija, i ja sam čudom izvukao živu glavu.Lokalna anestezija koja je nikakva,rezanje angina škarama, a onda krvarenje koje su morali popodne zaustaviti šivanjem pod potpunom narkozom. Ne mora to biti greška liječnika .

Avatar crazy_bat
crazy_bat
15:04 22.06.2022.

Čekam deb**e, koji će početi o posljedicama cjepiva. 3-2-1....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije