Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makeover

Negdašnja misica Vijoleta izgubila 20 kg pa opet prošetala pistom: 'Jedva čekam da me vide'

Foto: RTL
1/8
20.11.2020.
u 09:15

Nakon makeovera, s Matejem i Maricom prošetala je crvenim tepihom.

Vijest da ih čeka makeover, kandidati „Života na vagi“ primili su s velikom radošću jer su baš netom prije razgovarali kako se osjećaju pomalo zapušteno. Vijoleta Taleski (48) jedva je dočekala sve tretmane.

Foto: RTL/Screenshot

Bivša Miss Velike Gorice, koja je to postala 1989., vlasnica je i konobarica u jednom kafiću u zagrebačkoj Dubravi te mama 23-godišnje kćeri, a upravo se nakon trudnoće počela debljati. Rastava nakon 16 godina braka donijela joj je dodatan stres koji je rješavala prekomjernom količinom hrane.

Kada je stala prvi put na vagu, imala je 120,9 kilograma, a u mlađoj dobi imala je tek 60. Zbog svega toga Vijoleta nije mogla dočekati ponovno stati na crveni tepih.

Foto: RTL/Screenshot

"Ne volim ništa što nema dekolte, sakrijem trbuh i ruke, onako do koljena nešto", komentirala je Vijoleta. 

Nakon makeovera s Matejem i Maricom prošetala je crvenim tepihom. 

Foto: RTL/Screenshot

"Kakva mačka!" komentirala je Maja. "Ona treperi, kao da je malo podignuta od tla i lebdi na onom crvenom tepihu. Potpuno je suživljena s ovom ulogom u kojoj se nalazi i uživa", kazao je Edo. 

"Samopouzdanje raste, jedva čekam da me vide moji", rekla je zadovoljna Vijoleta. 

Komentara 2

DU
Deleted user
11:45 20.11.2020.

Za razliku od ranije kad je bila debela sada je ....debela

Avatar Bezveze
Bezveze
11:32 20.11.2020.

Trla baba lan........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije