Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski život

Bivša Miss Jugoslavije i njezin suprug šeik očekuju četvrto dijete, a ona se povukla s društvenih mreža

Foto: Instagram
1/6
22.01.2021.
u 16:37

Bogatstvo njezinog supruga procjenjuje se na dvije milijarde dolara, a Jelena je vlasnica lanca kozmetičkih salona.

Bivša manekenka i bivša miss Jugoslavije Jelena Bin Drai i njezin suprug, arapski milijarder i šeik Said bin Drai očekuju svoje četvrto dijete, doznaje Story.rs. Jelena je u prvom tromjesečju trudnoće i povukla se iz javnosti, a sa suprugom ima troje starije djece, kći i dva sina. Manekenski život doveo je Jelenu prije dva desetljeća u Dubai gdje je upoznala Saida i nakon nekog vremena njihovo poznanstvo preraslo je u ljubav koju su okrunili brakom 2008. godine

- Pri prvom susretu uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo 48  kilograma i, samim tim, djelovala sam ispijeno i jako mršavo. Njemu se kao i svakom Arapinu sviđaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati - izjavila je Jelena u jednom intervju. 

Jelena s obitelji živi u raskošnom zdanju i dio interijera pokazala je na fotografijama na Instagramu. Bogatstvo njezinog supruga procjenjuje se na dvije milijarde dolara, a Jelena je vlasnica lanca kozmetičkih salona. Krajem 2020. godine najavila je kako se ove godine povlači s društvenih mreža na neko duže vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar majkuvam
majkuvam
17:44 22.01.2021.

Niste napisali koliko žena šeik ima još.

Avatar turskicobane
turskicobane
17:12 22.01.2021.

Šta to ima veze sa nama ?!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:21 22.01.2021.

story.rs hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije