Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo dijete

Bivša je misica opet trudna: Moram mirovati jer je trudnoća rizična

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/3
14.02.2018.
u 08:31

Antonija i Marijan Bračulj imaju jednoipolgodišnju kći Lenu, a za četiri mjeseca stiže još jedan član ili članica obitelji.

Bivša miss Hrvatske Antonija Bračulj drugi put je trudna. Otkrila je to u intervjuu za IN Magazin i priznala kako je u petom mjesecu  trudnoće i tek sad počela je uživati u blaženom stanju jer je dosad imala problema s mučninama. 

Antonija, koja je titulu misice osvojila 2014. godine, u braku je s Marijanom Bračuljem, bivšim suprugom voditeljice Nevene Rendeli. Par već ima jednoipolgodišnju kći Lenu koja se veseli što će dobiti brata ili sestru. 

– Ova druga trudnoća u početku mi je bila mnogo napornija nego prva pa sam čak i završila na infuziji, ali sada je sve u redu i osjećam se odlično. Nadam se da neće biti komplikacija s obzirom na to da nosim dosta nisko i rizična je trudnoća pa moram mirovati – izjavila je Antonija.

1/25

Komentara 4

BL
bljak007
10:21 14.02.2018.

Roditeljima sa srećom, i na radost, a što javnost ima s tim? opća kultura novinarstva nula. Hoće li sutra koja novinarka napisati kako noć provodi u želji da zatrudni?? Neće, e moj moralu gdje si otišao.

Avatar comparator
comparator
11:38 14.02.2018.

Super !!!!!!! Vijest je iznimno vesela i zanimljiva i jako mi je drago što sam saznao tko koga i s kime. Eto nevjerojatno ste me razveselili i ovim putem Vam zahvaljujem jer bez tako važne informacije ne bih mogao živjeti.

DI
Diesel
09:04 14.02.2018.

Cestitamo i neka je sa srecom. Inace lijepe zene lako ostaju trudne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije