Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

Bivša manekenka otkrila stvarnu narav glumice: 'Angelina je užasna!'

Foto: PA/PIXSELL, Profimedia
1/4
24.04.2019.
u 20:57

Caprice Bourret je rekla kako joj se činilo da je Brad puno bolja osoba od Angeline i da bi bio sretniji da je ostao s Jennifer Aniston.

Zvijezda 90-ih, manekenka Caprice Bourret prisjetila se dana najveće slave u intervjuu za časopis New!, a najveću prašinu je podigla njezina izjava o glumici Angelini Jolie.

"Večerala sam jednom s njom. Večerala sam i s Bradom Pittom, ali odvojeno. Ne mogu se sjetiti jesu li tad bili već u braku, ali ona je bila užasna. Ponašala se poput prave k***. Nije progovorila tijekom večere, samo je zurila u prazno. Bila je užasna, iskreno", kazala je Bourret.

Foto: PA/Pixsell

Rekla je kako joj se činilo da je Brad puno bolja osoba od Angeline i da bi bio sretniji da je ostao s Jennifer Aniston.

Ova 47-godišnjakinja živi u Velikoj Britaniji od 1996., a nakon što se ostvarila kao model i glumica odlučila ja pokrenuti i vlastiti modni brend By Caprice. Otkrila je da je puno pila u mladosti, da je mogla popiti čak bocu votke dnevno, ali nije se drogirala, iako je bila izrazito razuzdana.

 

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:54 25.04.2019.

Možda je i pred njom sprašila litru votke. Jedna trezna šuti i gleda u prazno, druga vrišti i pije i čudi se zašto ova šuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije