Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevelika tuga i bol

Bivša manekenka Chrissy Teigen izgubila je bebu, a fotografije iz bolnice slamaju srce

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
01.10.2020.
u 08:51

– Šokirani smo i u dubokoj smo boli o kojoj samo čujete, onoj boli koju nikada prije nismo osjećali. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi – napisala je supruga Johna Legenda.

Bivša manekenka Chrissy Teigen u kolovozu je podijelila s obožavateljima da ona i suprug John Legend očekuju treće dijete. Nažalost, prije nekoliko dana Chrissy je zbog obilnog krvarenja završila u bolnici i jučer je objavila kako je izgubila bebu.

"Šokirani smo i u dubokoj smo boli o kojoj samo čujete, onoj boli koju nikada prije nismo osjećali. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno", napisala je u svojoj objavi Chrissy, a uz napisano objavila je i fotografije iz bolnice koje slamaju srce.

"O imenima beba odlučujemo u zadnjem trenutku, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga ovog smo malenog dječaka u mojem trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će to zauvijek. Našem Jacku: 'Tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti'", piše u ovoj dirljivoj objavi bivša manekenka.

Chrissy i glazbenik John legend vjenčali su se 14. rujna 2013. na predivnoj lokaciji Ville Pizzo uz jezero Como u Italiji i roditelji su Lune i Milesa.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

KO
Korumpirani
09:01 01.10.2020.

Ovo je strašno da smrt vlastitog djeteta koriste za naslikavanje po internetu i svoju promociju .Još dovedu osobu koja ih naslikava u takvom trenutku,takvi ne zaslužuju biti roditelji

Avatar CountD
CountD
09:04 01.10.2020.

glavno da je stigla sebe naslikat. sigurno hoce ugovor za dokumentarac

KG
KG002
09:34 01.10.2020.

Dotična je prije par godina izjavila da su ona i muž izabrali "najpovoljniji embrij", odabrali mu spol i tome slično, malo su se "igrali Boga", već je tad bilo jasno da s njom nešto debelo ne valja, ali pozvati profesionalnog fotografa da te slika s mrtvorođenim djetetom u rukama je morbidno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije