Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što joj se događa?

Bivša manekenka bila je uzor mnogima, a sada zbog javnog vrijeđanja drugih gubi unosne poslove

Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.06.2021.
u 23:00

Chrissy Teigen suočava se s ozbiljnim optužbama.

Bivša manekenka Chrissy Teigen posljednjih je dana glavna tema na društvenim mrežama i u medijima, pri čemu se slika o supruzi pjevača Johna Legenda preko noći promijenila. Dosad su je svi doživljavali kao duhovitu i zabavnu osobu te su svi s puno empatije komentirali njezine objave nakon što je izgubila dijete, a sada je internet otkrio njezinu drugu stranu, koja nije nimalo lijepa, štoviše zabrinjavajuća je. Preko noći je od kraljice društvenih mreža postala nasilnica koja se suočava s ozbiljnim optužbama.

Modni dizajner Michael Costello tvrdi da je zbog uvreda koje mu je pisala Teigen pomišljao i na samoubojstvo prije sedam godina. Dizajner kaže da još uvijek pati od depresije, da je traumatiziran i ima suicidalne misli nakon što ga je Chrissy optužila da je rasist. A na vidjelo su izašle i poruke koje je Chrissy slala drugim poznatim ženama. O poznatoj glumici Lindsay Lohan, koja je priznala da se samoozljeđivala, tako je napisala: “Lindsay će dodati nekoliko rezova na svoja zapešća kad vidi Emmu Stone”.

Zbog ovakvih i sličnih objava i poruka Chrissy su suradnju otkazali mnogi, među kojima i robna kući Macy’s, koja je povukla iz prodaje njezinu liniju posuđa, a upitno je i što će se dogoditi s linijom proizvoda za čišćenje, koje je nedavno prezentirala u suradnji s Kris Jenner. Manekenka kaže da se kaje zbog onoga što je napravila i što je svojim izjavama uvrijedila druge te da takvo što više neće ponoviti. Izjavila je: “Nije prošao ni jedan dan, ni jedan trenutak, a da nisam osjetila grižnju savjesti zbog toga što sam rekla”.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
03:25 17.06.2021.

Kome je to ona bila uzor????

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
02:23 17.06.2021.

Jadan je onaj kome ona uzor bila...

AT
atlantisind
01:41 17.06.2021.

Kakve su to osobe koje se ne mogu nositi sa nekim stvarima ,doslo vrijeme da se ne smije nista reci nego svima ici niz dlaku pa makar i radio nesto sto ne valja. Nije nim cudo st je sve otislo u p.. materinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije