Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se

Bivša Mamićeva supruga tužna jer ne može vidjeti sina: 'Teško je, ali bio je nesretan u Hrvatskoj'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/7
06.05.2020.
u 10:18

Podsjetimo, ovo je za Vanju uistinu teška godina. Naime, njezinoj mami Dunji 2014. godine je dijagnosticiran Alzheimer, a Vanjin otac, legendarni bivši rukometaš Hrvoje Horvat odlučio je preuzeti svu brigu o voljenoj supruzi i nije ni pomišljao da je smjesti u dom.

Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat već neko vrijeme nije vidjela sina zbog situacije s koronavirusom. Vanja je objavila seriju fotografija, sada 24-godišnjeg Brune koji studira u Nizozemskoj već dvije godine te mu je uz fotke napisala emotivnu posvetu.

"Moje sve. Moj sinek, moja dobra dušica, osebujan cooler, pametnica. Fali mi da mi kaže: 'Daj se sčilaj, maaam', ili kada mi u 23:30 uz osmijeh kaže: 'Jel' kuhinja još radi?' Ma sve mi fali, ali moj veliki dečko je odlučio sreću potražiti izvan Hrvatske. I podržavam ga u svakoj odluci koliko god bilo nekada i teško" stoji u objavi. 

 

Za Gloriju  je kazala kako je Bruno u Hrvatskoj bio nesretan, te mu je predložila preseljenje, a u tome ga podržava iako joj je teško. 

Podsjetimo, ovo je za Vanju uistinu teška godina. Naime, njezinoj mami Dunji 2014. godine je dijagnosticiran Alzheimer, a Vanjin otac, legendarni bivši rukometaš Hrvoje Horvat odlučio je preuzeti svu brigu o voljenoj supruzi i nije ni pomišljao da je smjesti u dom. Govorio je kako je to  jedini način da supruzi koja je cijeli život brinula o njemu i djeci vrati barem dio te pažnje i brige. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Obični
03:37 07.05.2020.

Tolika ljubav prema RH da je sinek otišao u NL, a tatica i Bih. Ljubav velika koliko duboko mogu gurnut ruku u džep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije