Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustila se

Bivša HRT-ovka pozirala u badiću: 'Ubit će me muž'

Foto: Instagram
1/6
10.02.2020.
u 17:47

Nevena se trenutačno nalazi na Sejšelima sa suprugom Makom, a na Instagramu svakodnevno objavljuje fotke s odmora.

Voditeljica Nevena Rendeli-Vejzović otputovala je na odmor nakon što je dala otkaz na HRT-u.

Nevena se trenutačno nalazi na Sejšelima sa suprugom Makom, a na Instagramu svakodnevno objavljuje fotke s odmora.

 

Ipak, njezin suprug nije bio sretan zbog jedne fotke koju je objavila, a Nevena se našalila u opisu. "Ubit će me muž zbog ove fotke, ali sam ispala mršava, pa što mu mogu", napisala je voditeljica uz fotografiju. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Majka triju djevojčica, dvogodišnjih blizanki Lee i Mare te jednogodišnje Vite, na odmor je otputovala bez kćeri, a to je otkrila i fotografijom iz zračne luke netom prije leta. – Osmijeh mame koja nakon dvije godine putuje negdje bez djece. Znam, prisjest će mi ubrzo – našalila se Rendeli.

Posjetimo, uoči Božića medijskim je prostorom odjeknula vijest da s HRT-a odlazi još jedna novinarka koja je godinama bila njegovo zaštitno lice. Riječ je o Neveni Rendeli Vejzović, koja nam je otkrila i kakvi su joj planovi što se tiče posla.

– Odlučila sam otvoriti vlastitu tvrtku s partnerima za videoprodukciju, PR i organizaciju evenata. Tako da, čim riješim papire, bacamo se na organiziranje "Women's weekenda", konferencije za žene i o ženama u jednoj turističkoj destinaciji Hrvatske s predavačicama iz cijelog svijeta, jer 2020. godina je hrabrih i poduzetnih žena i vrijeme je da takve priče okupimo na jednom mjestu. Evo, možda i ova moja priča s odlaskom u privatne vode nekoga inspirira – kazala je Nevena nedavno u intervjuu za Ekran.

>> Autor serije 'Nestali', Joško Lokas, najavljuje drugu epizodu serije koju društvene mreže hvale

 

Komentara 5

MA
mare0801
19:50 10.02.2020.

Eto baš nam je drago što si se "dočepala" Šejšela. Da si se udala za Džombu, bilo bi to i ranije.

MR
MrkiMedo
06:31 11.02.2020.

Dok je većina naroda "kruha gladna", njoj je na HRTu bilo tako loše da je pobjegla na Sejšele. Valjda zato, jer vrijedi puno više od drugih koji marljivo rade. Znam da će me VL sada "zaključati" na nekoliko dana, kao i prošli put kad je ona bila u pitanju.

PI
Piksy
06:11 11.02.2020.

A gdje je Pincicka..vec sam zabrinuta😳

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije